ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Το εις το επανιδείν του Μαραντόνα

Diego Maradona, head coach of the Gimnasia y Esgrima La Plata, looks on prior to a local tournament soccer match against Racing Club at Juan Carmelo Zerillo stadium in La Plata, Argentina, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gustavo Garello)
Diego Maradona, head coach of the Gimnasia y Esgrima La Plata, looks on prior to a local tournament soccer match against Racing Club at Juan Carmelo Zerillo stadium in La Plata, Argentina, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποχαιρέτησε από τα social media τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και τους επτά εκλιπόντες επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής (26/1).

Θλίψη και θρήνος σε όλον τον κόσμο για το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του Τζιάνα και των επτά ακόμη ατόμων που επέβαιναν στο ελικόπτερο που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής (26/1) στο Λος Άντζελες.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποχαιρέτησε από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media τον θρύλο του NBA, την κόρη του και τους επτά ακόμη επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους.

"Φεύγουν οι καλοί. Λυπάμαι επίσης για την απώλεια της κόρης του και των υπόλοιπων επιβαινόντων του ελικοπτέρου. Εις το επανιδείν, θρύλε", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του προπονητή της Χιμνάσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ