ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Το αντίο από τον Ροναλντίνιο

Brazilian soccer star and former FC Barcelona player Ronaldinho arrives for the the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Brazilian soccer star and former FC Barcelona player Ronaldinho arrives for the the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Ο Ροναλντίνιο αποχαιρέτησε από τα social media τον καλό του φίλο, Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο με την κόρη του και άλλα επτά άτομα έπειτα από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.

Συντετριμμένη είναι η παγκόσμια αθλητική κοινότητα από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Λος Άντζελες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του, Τζιάνα, η βοηθός του Κριστίνα Μάουζερ, ο προπονητής μπέιζμπολ του Orange Coast College, Τζόζεφ Αλτομπέλι, η συζύγος, η κόρη του και άλλα τρία άτομα.

Ο Ροναλντίνιο αποχαιρέτησε από τα social media τον καλό του φίλο, Κόμπι Μπράιαντ. Ο Βραζιλιάνος γνώρισε τον θρύλο του NBA σε περιοδεία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ το 2006 κι από τότε διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις.

"Ροναλντίνιο, αναπαύσου εν ειρήνη", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Βραζιλιάνου πρώην των Γκρέμιο, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Κερέταρο και Φλουμινένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ