ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Οι Ντάλας Μάβερικς αποσύρουν το νούμερο 24

Dallas Mavericks owner Mark Cuban watches the action in the second half during an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Thursday, Dec. 13, 2018, in Phoenix. Phoenix defeated Dallas 99-89. (AP Photo/Rick Scuteri)
Dallas Mavericks owner Mark Cuban watches the action in the second half during an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Thursday, Dec. 13, 2018, in Phoenix. Phoenix defeated Dallas 99-89. (AP Photo/Rick Scuteri) AP

Αποσύρουν το νούμερο 24 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ οι Ντάλας Μάβερικς, μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη τους, Μαρκ Κιούμπαν.

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του, Τζιάνα και επτά ακόμη ανθρώπων εξαιτίας της συντριβής του ελικοπτέρου τους στην Καλαμπάσας του Λος Άντζελες μοιάζει -και είναι- ακόμη νωπή. Λίγες ώρες έχουν περάσει, μοιάζουν όμως με χρόνια, με τον παγκόσμιο αθλητισμό να θρηνεί τον χαμό του παίκτη-θρύλου και τους πάντες να είναι σοκαρισμένοι από το δυστύχημα που συνέβη στις 9:45 το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου.

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, αποφάσισε να αποσύρει η ομάδα του το νούμερο 24 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ και εξήγησαν και τον λόγο: " Είμαστε σοκαρισμένοι και θλιμμένοι από την είδηση του θανάτου του Κόμπι και της κόρης του, Τζιάνα. Ήταν ένας πρεσβευτής του αθλήματος, ένας θρύλος, ένα παγκόσμιο ίνδαλμα. Πάνω απ' όλα, ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας. Ο οργανισμός μας αποφάσισε πως το νούμερο 24 δεν θα φορεθεί ποτέ ξανά από παίκτη των Ντάλας Μάβερικς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ