ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Οι Guns N' Roses αφιέρωσαν τραγούδι στη μνήμη των θυμάτων

Κόμπι Μπράιαντ: Οι Guns N' Roses αφιέρωσαν τραγούδι στη μνήμη των θυμάτων

Ράγισαν καρδιές η ομιλία του Axl Rose, η μελωδία και οι στίχοι του Knockin' On Heaven's Door που αφιερώθηκε από τους Guns N' Roses στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, της Τζιάνα και των υπόλοιπων επτά θυμάτων του ελικοπτέρου.

Το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του, Τζιάνα και επτά ακόμη ανθρώπων έχουν συγκλονίσει όλο τον κόσμο, από κάθε χώρο και δη αυτόν της μουσικής.

Οι Guns N' Roses, κατά τη συναυλία τους στο Μαϊάμι προχώρησαν σε μία σπουδαία πρωτοβουλία με την οποία σκόρπισαν διάχυτη συγκίνηση και δυνατά συναισθήματα κάτω από τη σκηνή. Συγκεκριμένα, αφιέρωσαν ένα από τα μεγαλύτερα hit τους, το Knockin' On Heaven's Door στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του, Τζιάνα και τα υπόλοιπα επτά θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου.

Το τραγούδι προλόγισε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Axl Rose λέγοντας πως: "Ένα βράδυ πριν γύρισα σπίτι από την πρόβα και σκεφτόμουν είναι λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα ή μόνο εγώ το νομίζω; Ήταν παράξενο γιατί υπήρχε τόση ομίχλη. Το πρωί ήταν πολύ χειρότερα. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα πέταξε το ελικόπτερο του Κόμπι. Ήταν πολύ τρομακτικά. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στον Κόμπι, στην κόρη του και στα υπόλοιπα θύματα και στις οικογένειές τους".

Αμέσως μετά, υπό τις ιαχές του κοινού και μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ακούστηκαν οι πρώτες μελωδικές νότες του γνωστού τραγουδιού, με τη συγκίνηση να κορυφώνεται όταν στη γιγαντοοθόνη πίσω από την μπάντα προβλήθηκαν στιγμές της ζωής του "Black Mamba" και της κόρης του.

Photo Credits: Photo by Jack Plunkett/Invision/AP

To Knockin' On Heaven's Door αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ