ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Οι Αρχές κάνουν λόγο για εννέα νεκρούς από την πτώση του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Οι Αρχές κάνουν λόγο για εννέα νεκρούς από την πτώση του ελικοπτέρου

Ο Σερίφης της περιοχής στην οποία συνετρίβη το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ ανέφερε πως τα θύματα είναι, εν τέλει, εννέα κι όχι πέντε.

Περίπου τρεις ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του, ήρθε η πρώτη επίσημη αντίδραση από τις Αρχές στις ΗΠΑ. Ο Σερίφης της περιοχής στην οποία έγινε το δυστύχημα, μίλησε στους δημοσιογράφους, ενημερώνοντας πως τα θύματα είναι εννέα, κι όχι πέντε όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

Τόνισε όμως πως " ειδικοί βρίσκονται στην περιοχή της συντριβής, για να εξετάσουν τα συντρίμμια". Απέφυγε όμως να μιλήσει με ονόματα για τα θύματα της τραγωδίας, επειδή " δεν είναι σωστό να αναφέρουμε ονόματα μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες. Σεβόμαστε τον πόνο των οικογενειών, συνεχίζουμε τις ενέργειές μας για να αποσαφηνιστούν τα πάντα. Ήταν όλοι νεκροί. Περισσότερα θα μπορέσουμε αφότου ολοκληρώσει την δουλειά του ο ιατροδικαστής".

Πέραν του Κόμπι Μπράιαντ, τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά Μέσα των ΗΠΑ έχουν επιβεβαιώσει πως μεταξύ των θυμάτων είναι κι η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ