ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Οι 60 πόντοι στην ανακοίνωση του "Mamba out"

Κόμπι Μπράιαντ: Οι 60 πόντοι στην ανακοίνωση του "Mamba out"

Ήταν 13 Απριλίου του 2016 όταν ο Κόμπι Μπράιαντ έριχνε τίτλους τέλους στην καριέρα του, ανακοινώνοντας το "Mamba out" και σημειώνοντας 60 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι με τους Λέικερς απέναντι στους Τζαζ.

Στις 13 Απριλίου του 2016, ο Κόμπι Μπράιαντ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, μετά από δύο δεκαετίες στην ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε, κατακτώντας πέντε Πρωταθλήματα NBA.

Ήταν η τελευταία του παράσταση στο "Staples Center". Μία παράσταση με δύο διαφορετικά "outro": Το ένα, όταν πήρε το μικρόφωνο για το αντίο στον κόσμο των "Λιμνανθρώπων", που του χάρισε ένα μεγαλοπρεπές standing ovation όταν αυτός ολοκλήρωσε την ομιλία του ανακοινώνοντας το "Mamba out".

Η δεύτερη αποχαιρετιστήρια παράσταση ήταν από αυτές που τις είχε κάνει να μοιάζουν με... άλλη μία μέρα στη δουλειά. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους Λέικερς, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους Τζαζ, επικρατώντας 101-96, με τους 60 πόντους να προέρχονται από το μαγικό χέρι του "Black Mamba", ο οποίος βέβαια είχε καταφέρει στο παρελθόν να πετύχει μέχρι και 81 πόντους σε ένα παιχνίδι!

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terrill

Δείτε την τελευταία παράσταση 60 πόντων του Κόμπι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ