ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Κριστιάνο και Φίγκο πόσταραν ακριβώς το ίδιο μήνυμα

Portugal's Luis Figo, left, and Cristiano Ronaldo, jog during World Cup training at the World Cup stadium, Tuesday, July 4, 2006, in Munich, Germany. Portugal takes on France in a World Cup semifinal match on July 5, at the stadium.   (AP Photo/Dusan Vranic)
Portugal's Luis Figo, left, and Cristiano Ronaldo, jog during World Cup training at the World Cup stadium, Tuesday, July 4, 2006, in Munich, Germany. Portugal takes on France in a World Cup semifinal match on July 5, at the stadium. (AP Photo/Dusan Vranic) AP

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λουίς Φίγκο δημοσίευσαν την ίδια συλλυπητήρια ανάρτηση για το χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, προφανώς ύστερα από αμέλεια της εταιρίας που χειρίζεται τους λογαριασμούς τους στα social media.

Ιδιαίτερα καυστικά ήταν τα σχόλια των χρηστών στα social media κάτω από τις συλλυπητήριες αναρτήσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λουίς Φίγκο για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή μετά από τη συντριβή ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με την κόρη του κι άλλα επτά άτομα.

Κι αυτό γιατί το κείμενο με το οποίο συνόδευσαν την ανάρτηση ήταν ίδιο κι απαράλλαχτο. Ακόμη και το e moji της καρδιάς που ραγίζει ήταν ίδιο. "Είμαι τόσο λυπημένος που άκουσα τα σπαρακτικά νέα του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του. Ο Κόμπι ήταν ένας αληθινός θρύλος και αποτέλεσε έμπνευση για τόσους. Στέλνω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους όσων έχασαν τις ζωές τους σε αυτό το δυστήχημα. RIP", ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος για τον εκλιπόντα θρύλο του NBA.

Προφανώς το λάθος έγκειται στην αμέλεια της ίδιας εταιρίας που χειρίζεται τους λογαριασμούς των δυο συμπατριωτών στα social media. Τα σχόλια των χρηστών ήταν ιδιαίτερα επικριτικά του στυλ: "Δεν μπορούσαν να αφιερώσουν ένα λεπτό για να γράψει ο καθένας το δικό του μήνυμα;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ