ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Η συμφωνία με τη γυναίκα του Βανέσα για το καλό της οικογένειας

Kobe Bryant, right, and Vanessa Laine Bryant attend the 2018 Baby2Baby Gala on Saturday, Nov. 10, 2018, in Culver City, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Kobe Bryant, right, and Vanessa Laine Bryant attend the 2018 Baby2Baby Gala on Saturday, Nov. 10, 2018, in Culver City, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η σύζυγός του Βανέσα είχαν κάνει συμφωνία να μην πετάξουν ποτέ μαζί σε ελικόπτερο, όπως αποκάλυψε σε αμερικανικό περιοδικό άνθρωπος που είναι κοντά στην οικογένεια.

Ο Κόμπι Μπράιαντ συνήθιζε να χρησιμοποιεί το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του από την εποχή που έπαιζε στους Λος Άντζελες Λέικερς και τα δρομολόγια Newport Beach - Staples Center ήταν αρκετά συχνά, όμως την ίδια ώρα γνώριζε τους κινδύνους που υπήρχαν και έπαιρνε τα μέτρα του.

Μία από αυτές είχε να κάνει με την ασφάλεια της οικογένειάς του, με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Μπράιαν να αποκαλύπτει στο αμερικανικό περιοδικό "People" πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ του αδικοχαμένου θρυλικού NBAer και της συντρόφου του.

"Εκείνος και η γυναίκα του Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία: δεν θα πετούσαν μαζί σε ελικόπτερο", ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή, τονίζοντας πως ο Κόμπι ήθελε να διασφαλίσει πως αν συνέβαινε κάτι άσχημο σε κάποια πτήση, οι κόρες της οικογένειας δεν θα έμεναν ποτέ μόνες.

Το άσχημο μάλιστα συνέβη, με τον Κόμπι Μπράιαντ να χάνει τη ζωή του την Κυριακή μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του σε πλαγιά βουνού της Καλιφόρνια, όπως και η 13χρόνη κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα, και τη γυναίκα του Βανέσα να καλείται τώρα μαζί με τις άλλες τρεις κόρες της οικογένειας να αντέξουν αυτή την τεράστια απώλεια.

Η ίδια πηγή υποστήριξε μάλιστα πως ο Μπράιαντ πετούσε με ελικόπτερο μόνο με πιλότο τον Ara Zobayan, που έχασε και αυτός τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα, στη μοιραία πτήση που σόκαρε όλο τον αθλητικό πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ