ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Η "συγγνώμη" του Σμους Πάρκερ

Κόμπι Μπράιαντ: Η "συγγνώμη" του Σμους Πάρκερ
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Σμους Πάρκερ ζήτησε μία ετεροχρονισμένη "συγγνώμη" στο Κόμπι Μπράιαντ για την κόντρα που είχαν οι δυο τους όταν συνυπήρξαν στους Λέικερς, λέγοντας ότι έχε μετανιώσει για πολλά πράγματα.

Ο Σμους Πάρκερ μετανιώνει που δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη στον Κόμπι Μπράιαντ. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη, του Ηρακλή και του Περιστερίου συνυπήρξε με τον Κόμπι στους Λέικερς για μία διετία (2005-2007), αλλά ήταν σε ανοιχτή κόντρα μαζί του, κάτι για το οποίο πλέον μετανιώνει.

Με την είδηση του θανάτου του Κόμπι να έχει συγκλονίσει τον κόσμο, ο Πάρκερ κλήθηκε να μιλήσει για την κόντρα τους, όταν μεταξύ άλλων είχε πει ότι είναι υπερεκτιμημένη η εμπειρία του να είναι κάποιος συμπαίκτης με το τοτέμ των Λείκερς, τονίζοντας:

" Ήλπιζα να έχω την ευκαιρία να καθίσω μαζί του και να έχουμε έναν διάλογο. Υπήρχαν πολλές επιθέσεις και από την δική μου και από την δική του πλευρά. Είναι ατυχές ότι δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία πλέον. Αν είχα την ευκαιρία αν του μιλήσω τώρα, θα του έλεγα συγγνώμη. Θα τον κοιτούσα στα μάτια και θα του έλεγα ότι έκανα λάθος και πως λυπάμαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μπορεί να κάνει ένας άνδρας σε έναν άλλο, να παραδεχθεί το λάθος του.

Για δύο χρόνια που ξεκινούσαμε μαζί στις θέσεις των γκαρντ, είχαμε καλές στιγμές. Είχαμε αδελφική αγάπη, με αγκαλιές και χειραψίες. Ήταν εμείς εναντίον του κόσμου. Θα ήθελα πολύ να είμαι στην κηδεία του και να δείξω τον σεβασμό μου και να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Δεν είχα σχέση με την οικογένεια του Κόμπι και τις δύο κόρες του τότε, αλλά η οικογένειά μου περνούσε χρόνο με την δική του στην εξέδρα και επηρεάστηκε θετικά".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Πάρκερ:

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ