ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Η προσδοκία του για την Τζιάνα και το WNBA

Κόμπι Μπράιαντ: Η προσδοκία του για την Τζιάνα και το WNBA

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε μεγάλες φιλοδοξίες για την κόρη του Τζιάνα, για την οποία ήταν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα αγωνιζόταν στο WNBA, όπως είχε πει σε συνέντευξή του.

Ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα συγκλονίζουν ακόμα περισσότερο αν σκεφτεί κανείς το δέσιμο που είχαν οι δυο τους.

Η κόρη του "Black Mamba" έπαιζε μπάσκετ και έτσι οι δυο τους περνούσαν πολύ χρόνο, μιλώντας, παίζοντας και βλέποντας το άθλημα στο οποίο μεγαλούργησε ο Κόμπι Μπράιαντ. Δεν ήταν λίγες οι φορές φέτος που πήγαν μαζί στο Staples Center για να παρακολουθήσουν αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς, όπως και αυτές που ο μπαμπάς Κόμπι γίνοταν "προπονητής" δίνοντας τα... φώτα του στην Τζιάνα.

Οι φιλοδοξίες που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ άλλωστε για την κόρη του ήταν μεγάλες, αφού ήταν σίγουρος πως μία μέρα θα έπαιζε στο WNBA. Αυτό είχε πει και σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη: "Φυσικά και θα παίξει στο WNBA αυτό το παιδί! Όταν την έχω δίπλα μου, έρχονται διάφοροι και μου λένε ότι πρέπει να κάνω ένα αγόρι που θα συνεχίσει την παράδοση και την κληρονομιά. Κι εγώ τους λέω, μα το έχω!", είχε πει ο θρύλος του NBA, εννοώντας φυσικά την αδικοχαμένη Τζιάνα, για την οποία δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια, όπως και για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Photo Credits: AP Photo/Michael Owen Baker

Δείτε τα ανατριχιαστικά του λόγια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ