ΜΠΑΣΚΕΤ

Σακίλ Ο'Νιλ για Κόμπι Μπράιαντ: Εύχομαι να 'χα βρει τρόπο να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω 'σε αγαπάω'

Σακίλ Ο'Νιλ για Κόμπι Μπράιαντ: Εύχομαι να 'χα βρει τρόπο να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω 'σε αγαπάω'

Ο Σακίλ Ο' Νιλ συγκίνησε τον κόσμο μιλώντας στο ΝΒΑ TV για το πώς έμαθε τα νέα για τον Κόμπι Μπράιαντ και πώς αισθάνεται που έχασε έναν από τους καλύτερους φίλους του.

Ο Σακίλ Ο'Νιλ είναι διαλυμένος από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Ο Σακ μίλησε στην εκπομπή που έκανε το ΝΒΑ TV για χάρη του Κόμπι Μπράιαντ, μιλώντας πρώτος, συγκλονίζοντας με αυτά που είπε.

Ο Σακ αναφέρθηκε στην απώλεια της αδελφής του, του Κόμπι και πώς μετανιώνει που είχε να του μιλήσει σχεδόν τρία χρόνια επειδή τον θεωρούσε δεδομένο, βάζοντας τα κλάματα κάποια στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σακ:

" Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα. Έχασα τη μικρή μου αδελφή. Δεν κοιμάμαι. Δε μπορώ να κάνω τα πράγματα που έκανα κάποτε. Δουλεύω, γελάμε, αλλά όταν γυρίζω σπίτι βλέπω την πραγματικότητα και σκέφτομαι ότι έφυγε και πονάω.

Τις προάλλες ήμουν στο γήπεδο και έκανα προπόνηση με τον γιο μου και τον ανιψιό μου. Και έρχεται ο άλλος ανιψιός μου κλαίγοντας και μου δείχνει το κίνητό του. Και ξέσπασα πάνω του, λέγοντας να φύγει από μπροστά μου. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου έχουμε ψεύτικες ειδήσεις και δεν ήθελα να το πιστέψω. Μετά δέχθηκα τηλέφωνο από σένα (σ.σ Έρνι Τζόνσον), τον Τσαρλς (Μπάρκλεϊ), τον Κένι (Σμιθ), όλοι με πήραν και μάθαμε ότι ίσχυε. Δεν έχω νιώσει τέτοιο πόνο για καιρό. Είμαι 47 χρονών, έχασα δύο γιαγιάδες, τον πατέρα μου, την αδελφή μου και τώρα έναν μικρό αδελφό.

Τα ονόματά μας θα είναι ενωμένα για αυτό που κάναμε. Ο κόσμος ρωτάει πάντα για την σχέση μας και λέω ότι ήταν όπως η σχέση που έχω με τον Τσαρλς. Ήμασταν δύο άνθρωποι που δυνατή προσωπικότητα που κάναμε τα πράγματα με τον τρόπο μας. Θα πούμε κάποια πράγματα, αλλά ο σεβασμός δεν χάνεται. Στις 4 γραμμές όμως ήμασταν εγώ και αυτός.

Ένιωσα τριπλή μαχαιριά στην καρδιά. Γιατί αφού κλαις, μετά πήγα στο ίντερνετ και λένε ότι ο Ρικ Φοξ ήταν στο ελικόπτερο και τον παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει. Μετά, το τελικό χτύπημα: Η κόρη του ήταν μαζί του. Της έλεγα, όπως λέω και στα παιδιά του Γουέιντ, ότι 'είμαι ο θείος Σακ' . Ο Σαρίφ (ο μεγάλος γιος του) με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχαν μιλήσει το πρωί με μηνύματα. Με κάνει να σκέφτομαι ότι στην ζωή κάποιες φορές όταν μας κρατάνε πίσω κάποια πράγματα πρέπει να μην θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα.

Δεν σας μιλάω όσο χρειάζομαι. Το γεγονός ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε πλάκα στην τελετή που θα μπει στο Hall of Fame και να μου πει 'εχω πέντε πρωταθλήματα, έχεις τέσσερα'. Ότι αν μέναμε μαζί θα παίρναμε δέκα. Αυτά δε μπορείς να τα πάρεις πίσω. Μετά την απώλεια του πατέρα μου, της αδελφής μου απλώς ήθελα να του πω πάλι κάτι. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν του είπα να βάλει 50 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι του και έβαλε 60. Πέρασε πολύς καιρός από τότε και ήλπιζα να του έχω μιλήσει. Ξέρετε ότι δουλεύω πολύ, αλλά εύχομαι να είχα βρει τρόπο να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω "σε αγαπάω". Ο Ρικ Φοξ τελικά με πήρε τηλέφωνο και του είπα 'σε αγαπάω'. Θα προσπαθήσω να κάνω καλύτερη δουλειά και να πλησιάζω τους ανθρώπους που αγαπάω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ