ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Έπαιρνε ελικόπτερο για να περνά χρόνο με τις κόρες του

Κόμπι Μπράιαντ: Έπαιρνε ελικόπτερο για να περνά χρόνο με τις κόρες του

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούσε τα ελικόπτερα. Η ανάγκη για περισσότερο χρόνο με τις κόρες του και η ανυπόφορη κίνηση που τον περιόριζε.

Η σχέση του Κόμπι Μπράιαντ με τα ελικόπτερα δεν ήταν απλά μία σχέση αγάπης, αλλά και σχέση... ανάγκης, όπως αποδείχτηκε από τα λεγόμενά του σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Άλεξ Ροντρίγκες και το "Corp With A-Rod and Big Cat". Ανάγκης για περισσότερο χρόνο με τις τέσσερις κόρες του. Η κίνηση, όμως, που έβρισκε στους δρόμους περιόριζε ακόμα περισσότερο τον ήδη περιορισμένο χρόνο του, μέρος του οποίου ήθελε να περνάει με τις Τζιάνα, Ναταλία, Μπιάνκα και Κάπρι.

"Η κίνηση είχε αρχίσει να γίνεται πραγματικά κακή. Καθόμουν στην κίνηση χάνοντας χρόνο με τα παιδιά μου, κάποιο παιχνίδι ή κάποια παράστασή τους στο σχολείο, απλά για να κάθομαι στην κίνηση", είχε πει αρχικά ο "Black Mamba" συνεχίζοντας: "Αυτό το πράγματα είχε αρχίσει να επιδεινώνεται, συνεπώς έπρεπε να βρω έναν τρόπο να προπονούμαι αλλά να μην θυσιάζω τον χρόνο με την οικογένειά μου. Τότε ήταν, λοιπόν, που άρχισα να εξετάζω τη λύση των ελικοπτέρων ώστε να πηγαινοέρχομαι σε 15 λεπτά".

Ο Κόμπι Μπράιαντ, λοιπόν, πήγαινε στο Staples Center για προπόνηση με ελικόπτερο: "Βάρη νωρίς το πρωί, τα παιδιά στο σχολείο, προσγείωση στο γήπεδο για τρελή προπόνηση, έξτρα δουλειά, όλα όσα είχα να κάνω και πτήση για πίσω, ώστε να πάρω το αυτοκίνητο να πάω να πάρω τα παιδιά".

Η σύζυγός του, Βανέσα, του είχε προτείνει να παίρνει αυτή τις κόρες τους από το σχολείο, ο ίδιος όμως αρνήθηκε, λέγοντας ότι ακόμη και αυτός ο χρόνος ήταν πολύτιμος μαζί τους: "Κάθε ευκαιρία που είχα να τις δω και να περάσω χρόνο μαζί τους, ακόμα και 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, ήθελε να την εκμεταλλευτώ", είχε πει στην εν λόγω συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω .

Photo Credits: AP Photo/Reed Saxon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ