ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Ενοχλημένοι με το ΝΒΑ παίκτες και προπονητές για τη διεξαγωγή των αγώνων

NBA Commissioner Adam Silver announces that the Cleveland Cavaliers will host the 2022 NBA All Star game, Thursday, Nov. 1, 2018, in Cleveland. The 71st NBA All-Star game will take place at Quicken Loans Arena. The Cavaliers previously hosted the NBA All-Star game in 1997, when the NBA celebrated its 50th anniversary, and in 1981.
Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, εξέτασε όλα τα δεδομένα, όμως οι παίκτες και οι προπονητές της Λίγκας είναι ενοχλημένοι επειδή το πρόγραμμα δεν διακόπηκε εξαιτίας του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι μαζί με ακόμη επτά ανθρώπους εξαιτίας της συντριβής του ελικοπτέρου τους το πρωί της Κυριακής (26/1) στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες έχει σκεπάσει τον παγκόσμιο αθλητισμό. Αν και η πρώτη σκέψη των παραγόντων του ΝΒΑ ήταν να αναβληθούν οι αγώνες της βραδιάς, αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα να δούμε τρομερές εικόνες με αθλητές να κλαίνε , με προπονητές να δακρύζουν , με κόσμο να μένει βουβός στις εξέδρες, με το κλίμα βαρύ σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Φαίνεται, πάντως, ότι υπάρχουν πολλοί που ενοχλήθηκαν από την απόφαση της Λίγκας να διεξαχθεί κανονικά το πρόγραμμα. Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι των Μπρούκλιν Νετς ήταν ένας από αυτούς, ο Μάρκους Μόρις των Νιου Γιορκ Νικς ακόμη ένας, ενώ ο προπονητής των Φοίνιξ Σανς, Μόντι Γουίλιαμς, δεν δίστασε να πει δημόσια ότι το ΝΒΑ έπρεπε να κατεβάσει ρολλά στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ. Φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια, ίσως παρασκηνιακά, καθώς η εικόνα της Λίγκας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή σε μια μέρα γεμάτη από ακραία συναισθήματα.

Λέγεται, πάντως, ότι ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ συμβουλεύθηκε ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στον Κόμπι Μπράιαντ, οι οποίοι του εξήγησαν ότι ο ίδιος ο Μπλακ Μάμπα θα ήθελε να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα και να μην υπάρξει διακοπή. Εξέτασε, δηλαδή, όλα τα ενδεχόμενα μέχρι να καταλήξει στην απόφασή του, μια απόφαση που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις, αλλά έχει μια λογική εξήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ