ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Εμπίντ φόρεσε το 24 για και φώναξε "Κόμπι" όταν έφτασε τους 24 πόντους

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Εμπίντ φόρεσε το 24 για και φώναξε "Κόμπι" όταν έφτασε τους 24 πόντους
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Τζοέλ Εμπίντ θέλησε και αυτός να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ με τον δικό του τρόπο, φόρεσε τον αριθμό 24 στον αγώνα με τους Γουόριορς και φώναξε "Κόμπι" όταν ευστόχησε σε σουτ για να φτάσει στους 24 πόντους.

Όλο το ΝΒΑ, όλος ο κόσμος, προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ της απώλειας του Κόμπι Μπράιαντ. Ο Τζοέλ Εμπίντ είχε δηλώσει ότι για χάρη του Κόμπι άλλαξε άθλημα και από το βόλεϊ πέρασε στο μπάσκετ. Φρόντισε έτσι να τιμήσει το τομέμ των Λείκερς με τον δικό του τρόπο.

Στον αγώνα με τους Γουόριορς (νίκη με 115-104), ο Εμπίντ άφησε στην άκρη το Νο21 και φόρεσε το Νο24 για χάρη του Κόμπι. Επειδή μάλιστα οι Σίξερς έχουν αποσύρει αυτό τον αριθμό για χάρη του Μπόμπι Τζόουνς, ο Εμπίντ επικοινώνησε πρώτα μαζί του για να πάρει την σχετική άδεια. Και δεν έμεινε εκεί.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Εμπίντ πήγε να ποστάρει κάποια στιγμή στην τέταρτη περίοδο, όταν έκανε ένα fade away, στην κίνηση σήμα-κατατεθέν του Κόμπι. Την στιγμή λοιπόν που σούταρε, φώναξε "Κόμπι!" και ευστόχησε, φτάνοντας τους 24 πόντους. Αυτοί έμελλε να είναι και οι τελευταίοι πόντοι του στο παιχνίδι.

Δείτε το VIDEO με την φάση:

AP Photo/Matt Slocum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ