ΜΠΑΣΚΕΤ

Αστυνομία Λ.Α. για Κόμπι Μπράιαντ: "Θα χρειαστούν αρκετό χρόνο οι έρευνες"

Αστυνομία Λ.Α. για Κόμπι Μπράιαντ: "Θα χρειαστούν αρκετό χρόνο οι έρευνες"

Όπως ανακοίνωσε ο Σερίφης του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα οι εκτεταμένες έρευνες στο σημείο όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ θα χρειαστούν αρκετό καιρό.

Παρά την πολύωρη αναμονή, η ανακοίνωση των αρμόδιων Αρχών του Λος Άντζελες για με τις έρευνες στο σημείο όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ δεν έριξε φως στα αίτια του δυστυχήματος και δη στα ερωτήματα που αφορούν τα ευρήματα της αστυνομίας.

Η πρώτη εκτίμηση σχετικά με τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου σε πλαγιά βουνού στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια έκανε λόγο για πυκνή ομίχλη, την οποία δεν κατάφερε να διαπεράσει ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου. Επίσημη θέση, όμως, για την ώρα δεν υπάρχει, αλλά ούτε και νεότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις έρευνες στο σημείο της συντριβής. Αυτές μάλιστα φαίνεται ότι θα χρειαστούν αρκετό καιρό, σύμφωνα με τον Σερίφη του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα, ο οποίος προέβη σε μία πρώτη τοποθέτηση, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: "Θα είναι μία εκτεταμένη έρευνα που πιθανόν να πάρει πολύ χρόνο. Ξέρουμε ανθρώπους που θέλουν να έρθουν στο σημείο της συντριβής, αλλά το χρειαζόμαστε ανοιχτό για τους ερευνητές".

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι η δουλειά των ερευνητών μόνο εύκολη δεν είναι στο σημείο, πράγμα που φάνηκε από τις πρώτες στιγμές άφιξης των σωστικών δυνάμεων, αφού λόγω του διάσπαρτου μαγνησίου που είχε απλωθεί από τα συντρίμμια ήταν δύσκολη η κατάσβεση της φωτιάς.

Photo Credits: AP Photo/Natalie Rice

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ