ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι άλλο τρόπαιο για Κετσελίδη

Κι άλλο τρόπαιο για Κετσελίδη

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία επικράτησε της ΕΘΑ και κατέκτησε το Super Cup στην Κύπρο

Μετά το πρωτάθλημα Κύπρου η Πετρολίνα ΑΕΚ κατέκτησε και το Super Cup στη Κύπρο. Η ομάδα του Γιώργου Κετσελίδη έλεγχε τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του ματς κι έτσι δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική επικράτηση με 68-52.

Ο Πρέμοζ Μπρέζετς για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν καταλυτικός τελειώνοντας έχοντας 17 πόντους. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των νικητών, Γιώργος Κετσελίδης, μιλώντας στην τηλεόραση αφιέρωσε τη νίκη και το τρόπαιο στη μνήμη του Μάκη Δενδρινού, καθώς εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε δεν μπόρεσε να συνοδέψει τον "Βούδα" του ελληνικού μπάσκετ στην τελευταία του κατοικία.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 39-27, 55-38, 68-52.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Γιώργος Κετσελίδης): Παλάλας 5 (1), Πασιαλής, Βον 10 (2), Μπρέζετς 17, Κοιλαράς, Πέτροβιτς 4, Μακφάντεν 9 (1), Γκαρσία 2, Μοτίτης, Τρισόκκας 9 (2), Γκίλινγκ, Παντελή 12 (1)

ΕΘΑ (Νικόλας Παπαδόπουλος): Αριστοτέλους, Πακ 6, Γκόλντεν 23, Αναστασιάδης 2, Δημητρίου, Τραΐκοβ 4, Μάρκου 5 (1), Παπάμιχαηλ, Κασκίρης, Πίαρσον 8, Χένρι 4, Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ