ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανονικά το τουρνουά των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, αναμονή για τους συμμετέχοντες

Κανονικά το τουρνουά των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, αναμονή για τους συμμετέχοντες

Με 24 ομάδες, σε μία τοποθεσία θα γίνει το The Basketball Tournament του 2020. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 115 ομάδες. Τον Ιούνιο οι ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες.

Τι κι αν η πανδημία συνεχίζει να καλπάζει στις ΗΠΑ, το TBT (The Basketball Tournament) ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί κανονικά και φέτος. Σε μία τοποθεσία, σε δέκα ημέρες, με 24 ομάδες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των δύο εκατομμυρίων δολαρίων και με αυστηρό πρωτόκολλο ασφάλειας για την υγεία όσων θα συμμετάσχουν σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή του μπάσκετ.

Σύμφωνα με αυτό το πρωτόκολλο, όλοι οι αθλητές θα υποβληθούν σε εξετάσεις με την άφιξή τους στην τοποθεσία, ενώ αν υπάρξει θετικό κρούσμα τότε ο παίκτης αλλά και η ομάδα του θα αποκλείονται από το τουρνουά.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του TBT, έχουν δηλώσει συμμετοχή 115 ομάδες μεταξύ των οποίων και η Carmen's Crew που κατέκτησε το 2019 το τρόπαιο. Δεν αναφέρεται έως τώρα η Overseas Elite που είχε μέχρι πέρυσι πολλούς "Ευρωπαίους" Αμερικανούς, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή της. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στη διάρκεια του Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο περσινό τουρνουά συμμετείχε η Team Hines με τους Κάιλ Χάινς, Ντάριους Άνταμς, Ματ Λοτζέσκι, Μάικ Τζέιμς, ΜακΚένζι Μουρ, Μπράιαντ Ντάνστον, Τζόι Ντόρσι, Νικ Καλάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ