ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καμία απολύτως κόντρα με κανέναν"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπιος Παυλόπουλος,  δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η
οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019. EUROKINISSI

Με αφορμή το γεγονός πως η Ελλάδα δεν διεκδίκησε προολυμπιακό τουρνουά και φημολογία ότι υπήρξε κόντρα της Πολιτείας με την ΕΟΚ, από το υφυπουργείου αθλητισμού έλεγαν πως δεν αναγνωρίζουν καμία κόντρα με κανέναν.

Η Ελλάδα δεν διεκδίκησε προολυμπιακό τουρνουά, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Πολλοί θεώρησαν πως αυτό συνέβη εξαιτίας κόντρα ανάμεσα στην Πολιτεία και την Ομοσπονδία μπάσκετ, όμως από το υφυπουργείο αθλητισμού τόνισαν πως δεν αναγνωρίζουν καμία κόντρα με κανέναν.

"Δεν αναγνωρίζουμε στο Υφυπουργείο καμία απολύτως κόντρα με κανέναν! Όλα αξιολογούνται αντικειμενικά, με αξιοκρατία και διαφάνεια.

Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης ενός Προολυμπιακού τουρνουά προϋποθέτει μια προκαταβολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και το συνολικό κόστος της διοργάνωσης αγγίζει περίπου τα 3 εκατομμύρια. Πόσα από αυτά είχε -άραγε- εξασφαλίσει η ΕΟΚ, προκειμένου να λένε, όσοι λένε, για κόντρες και έλλειψη στήριξης από τη Πολιτεία;

Από μέρους μας όλα είναι ανοικτά...", ανέφεραν από το υφυπουργείο αθλητισμού, εκφράζοντας την δική τους θέση για το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ