ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλτσίδου: "Έχει ακόμα… δρόμο η εθνική"

Καλτσίδου: "Έχει ακόμα… δρόμο η εθνική"

Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Εθνική Γυναικών στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 και η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για την πορεία της ομάδας.

Ισάριθμες νίκες σε αυτή τη φάση και μάλιστα με μεγάλες διαφορές απέναντι σε Ελβετία και Βουλγαρία ήταν ό,τι καλύτερο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κανείς ωστόσο, δεν επαναπαύεται…

Η πολύπειρη Στέλλα Καλτσίδου θεωρεί ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και η Εθνική έχει πολύ δρόμο μπροστά της: "Ήταν ο στόχος μας οι δύο νίκες και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό και πήραμε δυο νίκες με μεγάλη διαφορά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, έχει πολύ δρόμο. Τώρα ο επόμενος στόχος είναι το Φεβρουάριο. Η Βουλγαρία και η Ελβετία θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο δυνατές ομάδες. Νομίζω ότι ήταν καλό που ξεκινήσαμε παίζοντας με αυτούς τους δύο αντιπάλους και να μπορέσουμε να χτίσουμε αυτές τις διαφορές. Η ομάδα μας είναι πολλά χρόνια μαζί και το γεγονός ότι είχε λίγες ημέρες προετοιμασίας δεν μας επηρέασε αρνητικά", ήταν αρχικά τα λόγια της διεθνούς φόργουορντ.

Για το γεγονός ότι η Εθνική δεν άφησε να φανεί η απουσία της Σπανού στον αγώνα με τη Βουλγαρία σχολίασε: "Αυτή είναι η ικανότητα της Εθνικής. Όταν κάποια αθλήτρια λείπει όλες κάνουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν την απουσία της. Ευτυχώς είχαμε την τύχη να το καταφέρουμε και ήταν και ο αγώνας τέτοιος που μας επέτρεψε να καλύψουμε το κενό της. Εύχομαι τα κορίτσια που έλειπαν να είναι υγιείς και το Φεβρουάριο να βρίσκονται μαζί μας γιατί τις χρειαζόμαστε".

Τέλος η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Εθνικής Γυναικών. "Παίζουμε με τη Ρωσία την πρώτη θέση. Έχουμε το ματς στην έδρα μας και νομίζω αυτό είναι καλό. Με την παρουσία όλων των κοριτσιών και του κόσμου, που έδειξε ότι είναι κοντά μας στη Χαλκίδα, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ