ΜΠΑΣΚΕΤ

Κακιούζης: "Στο Ios 3on3 για να θυμηθούμε τα παλιά"

Κακιούζης: "Στο Ios 3on3 για να θυμηθούμε τα παλιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεσηκωμός για το Ios 3on3 tournament, με τον Μιχάλη Κακιούζη να αποδέχεται την πρόσκληση όπως και οι Διαμαντίδης - Τσαρτσαρής.

Ο Μιχάλης Κακιούζης αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Παπανικολάου και της οικοδέσποινας του Ios3on3 tournament, Βασιλικής Πετρίδου για να συμμετάσχει στο τουρνουά το τριήμερο 7-9 Ιουλίου συμπληρώνοντας την ήδη εξαιρετική… σύνθεση που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται στο τουρνουά μετά τη δήλωση συμμετοχής των Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο αρχηγός της χρυσής Εθνικής ομάδας του 2005 και του 2006 είναι έτοιμος να ξαναπατήσει… παρκέ για να απολαύσει το αγαπημένο του άθλημα για ένα Σαββατοκύριακο στην Ιο μαζί με παλιούς και νέους αγαπημένους του συνοδοιπόρους.

Ο νυν υπεύθυνος scouting της ΑΕΚ δήλωσε στο Ios3on3.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δώσω και εγώ το παρών σε μια γιορτή του μπάσκετ σε ένα τόσο όμορφο μέρος όπως η Ιος.

Τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν το άθλημα να επεκταθεί και να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από μικρούς και μεγάλους. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και εγώ στο Ios3on3 για να χαρούμε το μπάσκετ και να θυμηθούμε τα παλιά».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά.

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχήκαι για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail, facebook, twitterκαι instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ