ΜΠΑΣΚΕΤ

Και Σαλούστρος και Γκίκας στο GalisBasketball 3on3

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συμπαίκτες από μικρά παιδιά, ο Χρήστος Σαλούστρος κι ο Νίκος Γκίκας αναδείχθηκαν δευτεραθλητές Ελλάδας και πηγαίνουν στη Ρόδο για να κυριαρχήσουν και στο GalisBasketball 3on3.

Ο φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος Basket League με τον Προμηθέα Πάτρας, Χρήστος Σαλούστρος, θα επιστρέψει στη Ρόδο, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κολοσσού, για το GalisBasketball 3on3 από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019, προσθέτοντας ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ στους ξεχωριστούς καλεσμένους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Νίκο Γκάλη.

Ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών δήλωσε ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά της Ρόδου:

« Είναι μεγάλη μου τιμή που με κάλεσε ο Νίκος Γκάλης σε αυτό το τουρνουά. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να συμμετέχω σε τέτοιες εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό. Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, από το να βρίσκομαι μαζί με άλλους παίκτες και να παίζουμε μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα, προάγοντας το πνεύμα του αθλητισμού.

Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που θα επιστρέψωστο νησί της Ρόδου, μετά τη θητεία μου στον Κολοσσό όπου πέρασα πολύ όμορφα και εύχομαι ο κόσμος να έρθει και να το ευχαριστηθεί!»

Εκεί, στο πανέμορφη νησί της Ρόδου, θα βρίσκεται και ο συμπαίκτης του Χρήστου Σαλούστρου στον Προμηθέα, Νίκος Γκίκας.

« Είναι τεράστια τιμή για εμένα που προσκλήθηκα στη Ρόδο για αυτό το πολύ όμορφο event. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαρία να τιμήσω τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη και είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία. Είναι πολύ σημαντικό που το τουρνουά διεξάγεται στη Ρόδο, ένα μπασκετικό νησί και τόπος καταγωγής του Νίκου Γκάλη. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος και να το διασκεδάσει!

Όσον αφορά το τουρνουά, έχουμε ήδη αποφασίσει ότι θα κατέβουμε μαζί με τον Σαλούστρο και είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε!».

Διοργανωτές του GalisBasketball 3on3 είναι η GalisBasketball 3on3 Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι ο ΟΠΑΠ. Επίσημοι χορηγοί είναι το Rodos Palace και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Eurohoops.net και η Blue Star Ferries.

Συνεργάτες του GalisBasketball 3on3 είναι το Elysium Resort & Spa και η CAP.

Τη χορηγική/εμπορική επικοινωνία έχει αναλάβει η Eurohoops Events, πάροχος αθλητικού εξοπλισμού είναι η Sporting Event Management & Equipment Hire. Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΡΤ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ