ΜΠΑΣΚΕΤ

Και ο Τόμιτς στο πλευρό του Ζήση

Και ο Τόμιτς στο πλευρό του Ζήση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η "σημαία" του Ολυμπιακού και νυν assistant coach, Μίλαν Τόμιτς, θα είναι καλεσμένος του Νίκος Ζήση στο Basketball Camp που διοργανώνει από 25-29 Ιουνίου στο Costa Navarrino με τίτλο "Zisis & Friends".

Η Costa Navarino, ο πρότυπος αειφόρος προορισμός στη Μεσόγειο, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το Basketball Camp και προσφέρει στα παιδιά και τις οικογένειες τους ένα μοναδικό συνδυασμό διακοπών και προπονήσεων μπάσκετ με κορυφαίους σταρ του αθλήματος.

Φέτος, το κεντρικό πρόσωπο του Basketball Camp, που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 29 Ιουνίου 2017, είναι ο διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Ζήσης, πρώην αρχηγός της Εθνικής oμάδας και μέλος των σωματοφυλάκων της «χρυσής ομάδας» της Ελλάδας, με ενεργή συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ανδρών της σύγχρονης εποχής: χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005, αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2006, χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ 2009 και πρωταθλητής Γερμανίας με την Μπάμπεργκ (Bamberg). Τον διεθνή άσο του ελληνικού μπάσκετ θα πλαισιώσουν διαχρονικά είδωλα του μπάσκετ, που κατέκτησαν πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καταξιωμένοι παίκτες και προπονητές, οι οποίοι μαζί με τον Νίκο Ζήση θα διδάξουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν μπάσκετ με όσους λάβουν μέρος στο "Ζisis & Friends" basketball camp.

Στο σύγχρονο κλειστό, προδιαγραφών FIBA, του Navarino Dunes θα βρεθεί και θα διδάξει η «σημαία» του μπασκετικού Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς. Ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος είναι βοηθός προπονητής των Ερυθρόλευκων, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1991 έως το 2005, κατακτώντας την πρώτη Ευρωλίγκα (1997) στην ιστορία της ομάδας, πέντε πρωταθλήματα (1993, 1994, 1995, 1996, 1997) και τρία κύπελλα (1994, 1997, 2002), θα συμμετάσχει στο προπονητικό καμπ και θα μεταφέρει τις εμπειρίες του στα παιδιά που θα ακολουθήσουν το εξειδικευμένο πρόγραμμα.

Και ο Τόμιτς στο πλευρό του Ζήση

Στο Basketball Camp "Zisis & Friends" που θα πραγματοποιηθεί στο The Westin Resort Costa Navarino θα λάβουν μέρος ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά 7 έως 17 ετών που αγαπούν το άθλημα και με την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών και προπονητών, θα βελτιώσουν την τεχνική τους, θα μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης και εξέλιξης, αλλά κυρίως θα διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο westincostanavarino.com ή τηλ. 27230 97000 - Email: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ