ΜΠΑΣΚΕΤ

Και Μάλτση και Φασούλα στο Ios 3on3

Και Μάλτση και Φασούλα στο Ios 3on3

Γεμίζει ταλέντο το τουρνουά Ios 3on3, καθώς τη Δευτέρα 3/7 ανακοινώθηκαν νέες υψηλές παρουσίες και μάλιστα γυναικείες από το υψηλότερο επίπεδο.

Λίγο μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης με την Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ της Πράγας, η Εβίνα Μάλτση δήλωσε έτοιμη να αγωνιστεί στο Ios3on3 για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εκπροσώπηση του γυναικείου μπάσκετ στο τουρνουά.

Μετά τη δήλωση τηςΑρτέμιδας Σπανού, τηςΚατερίνας Σπαθάρουκαι τηςΑνθής Παπαηλίαότι θα αγωνιστούν, δυο ακόμα παίκτριες είναι έτοιμες να βρεθούν στο Ios3on3, καθώς πέρα από τη «γιαγιά» της Εθνικής, Εβίνα Μάλτση, θα αγωνιστεί στο τουρνουά και η… φοιτήτριαΜαριέλλα Φασούλα.

Η Εβίνα Μάλτση, κορυφαία σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γυναικών δήλωσε στο ios3on3.gr: « Είναι χαρά και τιμή μου που δέχθηκα την πρόκληση από τον εμπνευστή του τουρνουά Δημήτρη Παπανικολάου και την οικοδέσποινα Βασιλική Πετρίδου. Θέλω πάντα να βρίσκομαι κοντά σε οποιονδήποτε αγκαλιάζει το μπάσκετ και το προωθεί. Και η προσπάθεια που καταβάλλεται για να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά σε ένα νησί όπως η Ιος, αξίζει να ανταμειφθεί».

Οσον αφορά τη συμμετοχή της στο τουρνουά Ios3on3, τόνισε πως « ανυπομονώ να έρθω στην Ιο και να λάβω μέρος στο τουρνουά. Παίκτες όπως ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης που θα βρεθούν επίσης, στο Ios3on3 ήταν ινδάλματα για μένα και θα χαρώ πολύ για τη συμμετοχή τους».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites. Μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail , facebook , twitter και instagram .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ