ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιτούδης στο Sport24.gr: "Θα μείνει αξεχαστος σε όλους μας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαρές, λύπες και πολλές αναμνήσεις έχει ο Δημήτρης Ιτούδης που αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο μέσα από το Sport24.gr.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές, μίλησε στο Sport24.gr για να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό, για τον Θανάση Γιαννακόπουλο που πέθανε το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου .

« Αναμφίβολα ήταν ένα πολύ άσχημο γεγονός ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή και τα τέσσερα αδέλφια. Πρώτα η αδελφή των κυρίων Γιαννακόπουλων και μετά οι τρεις άνδρες» σχολίασε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ που έζησε για πολλά χρόνια τον Θανάση Γιαννακόπουλο και πρόσθεσε: « Ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και για τον καθένα από εμάς που εργάστηκε πολλά χρόνια σε αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Ήταν μεγάλη η ενέργεια και το πάθος που έδειχνε σε όλες τις εκφάνσεις του. Πάντα χωρίς να ενοχλεί αλλά να προσπαθεί να υποστηρίζει την ομάδα που αγαπούσε και ουσιαστικά υπηρετούσε τόσα χρόνια βοηθώντας τα μέγιστα μαζί με τ’ αδέλφια του, ώστε να φέρει τίτλους και παίκτες υψηλού επιπέδου. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Καλό ταξίδι και είναι δεδομένο πώς θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας. Ειλικρινά τον ευχάριστω για όσα προσέφερε σε μένα αλλά και την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Όλοι έχουν να θυμηθούν πολλές στιγμές και συνομιλίες με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και φυσικά ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ δεν θα μπορούσε ν’ αποτελεί εξαίρεση μετά από τόσα χρόνια που πέρασε στους «πράσινους». «Στα 13 χρόνια είχαμε πολλές κατ’ ιδίαν συνομιλίες και συναντήσεις. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω διότι υπάρχουν πάρα πολλες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Χαρές, πανηγυρισμοί, λύπες αλλά όλα αυτά δημιούργησαν μια ωραία σχέση με την οικογένεια μου αλλά κι εμένα προσωπικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ