ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα από Ουγγαρία για τις Νέανιδες, με Σουηδία για μια θέση στην 8αδα

Ήττα από Ουγγαρία για τις Νέανιδες, με Σουηδία για μια θέση στην 8αδα

Η Εθνικής Νεανίδων έχασε με 87-63 από την Ουγγαρία, πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Σουηδία για μια θέση στα προημιτελικά του Eurobasket U18

H Εθνική Νεανίδων έχασε με από την Ουγγαρία, πήρε την τρίτη θέση στον δεύτερο όμιλο της πρώτης φάσης του Eurobasket U18 και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία, για μια θέση στην 8αδα.

Η ήττα και η διαφορά ήταν κάτι αναμενόμενο για την ελληνική ομάδα, αφού η γηπεδούχος Ουυγαρία είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης για τα μετάλλια. Η Ελλάδα πάλεψε όσο μπορούσε, όμως ήταν αδύνατο να ακολουθήσει την αντίπαλό της και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ολοκλήρωσε, λοιπόν, την πρώτη φάση με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες, πήρε την τρίτη θέση στον όμιλό της και θα ψάξει για την υπέρβαση την Τετάρτη. Η Σουηδία ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 2-1, έχει χάσει μόνο από την Ισπανία και είναι το φαβορί για την πρόκριση. Στόχος της Εθνική μας είναι η παραμονή στην Α κατηγορία, κάτι πολύ δύσκολο και θα επιτευχθεί με νίκη επί της Σουηδίας.Αλλιώς θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-16.

Κορυφαία για την Ελλάδα στο ματς με την Ουυγαρία ήταν η Πράπα με 12 πόντους, ενώ η Ελενα Τσινέκε είχε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 42-28, 69-44, 87-63

Ουγγαρία (Μπάλογκ): Πουζτάι 12(2), Ζουκόρ 2, Κανιάσι 6, Λέλικ 14(2), Μπόρος 1, Γέρεμπεν 9, Βάργκα 2, Γιουχάζ 25(1), Κάραγκιτς 5, Ντολ, Μέρεζ 4, Κόβακς 7.

Ελλάδα (Καφαντάρη): Τζανετάτου 2, Τσινέκε Κ. 8(2), Τσινέκε Ε. 10(1), Μυλωνάκη 6(1), Στούπα, Πράπα 12, Κούκη 8, Χατζηβασιλείου 2, Παναγιωτοπούλου 2, Αναστασοπούλου 6, Τσιχλάκη, Κοντογεώργου 7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ