ΜΠΑΣΚΕΤ

Η χαρά των νεοφώτιστων στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Η χαρά των νεοφώτιστων στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ
INTIME SPORTS

Οι νεοφώτιστοι έκαναν την υπέρβαση στην 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, την ώρα που το Ρέθυμνο έβαζε τέλος στις πέντε σερί ήττες. Δείτε τι έγινε στην Α2 κατηγορία, όπου κυριαρχεί ο Φάρος Κερατσινίου.

Ο Αρκαδικός και το Λαύριο "έκλεψαν την παράσταση" στην 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού επικράτησαν εκτός έδρας του Απόλλωνα Πατρών και Κολοσσού, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη χρειάστηκε βέβαια να σκοράρει με μνημειώδη άνεση πίσω από τη γραμμή των 6μ75. Το 73% που είχαν στα τρίποντα οι παίκτες των νεοφώτιστων άλλωστε δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα. Κάπως έτσι επικράτησαν με 76-56 και "ξεκόλλησαν" από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται ο Απόλλων Πατρών.

Από την άλλη, το Λαύριο κυριάρχησε στο τέταρτο δεκάλεπτο, για να πάρει το "διπλό" στο Βενετόκλειο (61-72) . Σε ένα παιχνίδι που είχε περίπου μισάωρη διακοπή (λόγω πτώσης του ρεύματος), οι Βαγγέλης Σακελλαρίου και Ουσμάν Κρουμπαλί έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η ΑΕΚ που σημείωσε την έβδομη σερί νίκη της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, σε βάρος της Κηφισιάς (78-54) , η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 1/23 σουτ τριών πόντων.

Στο "Μελίνα Μερκούρη" μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε διαδοχικών ηττών για το Ρέθυμνο, αφού η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου επιβλήθηκε των Τρικάλων με 83-79 , έχοντας για κορυφαίο τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, ο οποίος χάλασε το ντεμπούτο του Στιβ Γιατζόγλου στον πάγκο της Καβάλας. Οι "κίτρινοι" νίκησαν εντός έδρας την Καβάλα (68-50) , με την άμυνα να είναι -ξανά- το... φόρτε τους.

Το σημερινό (21/11) πρόγραμμα περιελάμβανε γεύση από προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική Γυναικών συνέτριψε την Ελβετία (83-46) , στην επιστροφή της Εβίνας Μάλτση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τέλος, στην Α2 κατηγορία, ο Φάρος Κερατσινίου απέδειξε για μία ακόμη φορά πως... δεν έχει αντίπαλο . Τελευταίο θύμα του η Δόξα Λευκάδας (80-52), που υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα. Παρεμπιπτόντως, η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη έκανε το "εφτά στα εφτά" στο πρωτάθλημα, για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ