ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Team USA θύμισε... Dream Team στην πρεμιέρα του AmeriCup 2017

Η Team USA θύμισε... Dream Team στην πρεμιέρα του AmeriCup 2017

Η Team USA έκανε... πλάκα στον Παναμά στον πρώτο της αγώνα στους Παναμερικανικούς αγώνες, διαλύοντάς τον με 97-56, έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. "Πύρρειος" νίκη για την Αργεντινή επί του Καναδά, αφού τραυματίστηκε ο Σκόλα.

Οι ΝΒΑερς κάνουν... διακοπές, ωστόσο ακόμα κι έτσι οι ΗΠΑ έδειξαν ότι δικαίως συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί στο AmeriCup 2017, αφού στην πρεμιέρα τους στην διοργάνωση διέλυσαν με 97-56 τον Παναμά.

Η Team USA ήταν καταιγιστική κόντρα στους αδύναμους αντιπάλους της, ξέφυγε με 27-10 στην πρώτη περίοδο και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, φτάνοντας διά περιπάτου στη νίκη.

Οι Ντάρουν Χίλιαρντ και Τζόναθαν Χολμς ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, έχοντας από 17 πόντους, με τους Ρέτζι Ουίλιαμς (13 πόντοι) και Τζαμίλ Ουάρνι (10 πόντοι) να είναι οι άλλοι δύο παίκτες της ομάδας που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:

Η Αργεντινή πήρε το ντέρμπι με τον Καναδά, κερδίζοντας με 92-86 στην παράταση (Καμπάτσο 23 πόντοι, Γκαρίνο 20 πόντοι, Ντεκ 20 πόντοι - Χέσλιπ 24 πόντοι, Ρέιθαν-Μέις 17 πόντοι, Νίκολσον 12 πόντοι και 18 ριμπάουντ), αλλά είδε τον Λουίς Σκόλα να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι έπειτα από μόλις 90 δευτερόλεπτα παρουσίας στο παρκέ.

Η Ουρουγουάη κέρδισε με 66-57 την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον Τζέισον Γκρέιντζερ να είναι ασταμάτητος (23 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ) και τον - άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού - Εστεμπάν Μπατίστα να ακολουθεί (17 πόντοι και 9 ριμπάουντ). Για τους ηττημένους, ο Έντουαρντ Σαντάνα είχε 15 πόντους.

Η - κάτοχος του τροπαίου - Βενεζουέλα επιβλήθηκε έπειτα από αγώνα-θρίλερ με 86-84 των Παρθένων Νήσων χάρη σε τρίποντο του Τζον Κοξ με 1 δευτερόλεπτο να μένει για το τέλος του αγώνα. Ο Κόξ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 23 πόντους, με τον Κολμενάρες να ακολουθεί με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους ο Ουόλτερ Χοτζ είχε 24 πόντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ