ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Γέμελος για τον Παναθηναϊκό

Η Γέμελος για τον Παναθηναϊκό

Το 2013 ήλθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει πέντε εγχειρήσεις για ρήξη χιαστών. Πλέον η Τζάκι Γέμελος συνεχίζει την καριέρα της στην ισπανική Αβενίδα ωστόσο δεν ξεχνάει το πέρασμά της από το "τριφύλλι".

Η Τζάκι Γέμελος ταλαιπωρήθηκε από πέντε χιαστούς όμως συνεχίζει να αγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο. Μετά το πέρασμά της από την Ελλάδα (Παναθηναϊκός) και την Ιταλία (Άκουα Σαπόνε), η 27χρονη γκαρντ συνεχίζει την καριέρα της στην Ισπανία, με τη φανέλα της Αβενίδα.

Η ομάδα από τη Σαλαμάνκα της δυτικής Ισπανίας πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Liga Femenina. Πέρσι έφτασε ως τα playoffs της Euroleague Γυναικών ενώ κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας, το Copa de la Reina.

Από την πλευρά της η 27χρονη πόιντ γκαρντ προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά στην ιταλική λίγκα με την Άκουα Σαπόνε, όπου είχε 14 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 2.5 κλεψίματα μ.ό. σε 34.5'.

Στο προσωπικό της blog , η Γέμελος θυμήθηκε τη θητεία της στον Παναθηναϊκό, όπου αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους του "τριφυλλιού" ενώ "χτύπησε" και τατουάζ στα ελληνικά, γράφοντας "μαχητική ψυχή" στο δεξί χέρι.

"Η πορεία της καριέρας μου είναι, πραγματικά, τρελή όμως όλα δείχνουν να πηγαίνουν με αργά αλλά σταθερά βήματα. Η πρώτη μου παρουσία στην Ευρώπη ήταν στην Αθήνα. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η ιδανική λίγκα για εμένα και την πρώτη γεμάτη χρονιά μου έπειτα από τόσους τραυματισμούς. Απέκτησα, επίσης, την ελληνική υπηκοότητα, χάρη στη βοήθεια της πρώην ομάδας μου, του Παναθηναϊκού. Ο πατέρας μου είναι Έλληνας και έπαιξε μπάσκετ στην Αθήνα για 5 χρόνια. Είναι αστείο, αλλά το πρώτο μου παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν απέναντι στην πρώην ομάδα του πατέρα μου, τον Σπόρτιγκ!" ανέφερε μεταξύ άλλων η Γέμελος για το πέρασμά της από την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ