Η φωτογραφία του Γιάννη που "σάρωσε" το 2017 κι η επιτυχία της FIBA

Η φωτογραφία του Γιάννη που "σάρωσε" το 2017 κι η επιτυχία της FIBA

Η ανάπτυξη της FIBA στα Social Media ήταν ραγδαία το 2017 κι η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπαιξε -μεταξύ άλλων- καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Δείτε τη φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα reactions το έτος που θα μας αποχαιρετήσει σε λίγες ώρες.

Το 2017, η επιτυχία ενός οργανισμού βασίζεται -μεταξύ άλλων- και στην ανάπτυξη που έχει στα Social Media. Είναι κομβικής σημασίας να υπάρχει σωστή εκμετάλλευση των όσων προσφέρουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γι' αυτό κι άπαντες φροντίζουν να συμβαδίζουν με τα δεδομένα της εποχής. Η FIBA δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακριβώς το αντίθετο.

Μέσα από την επίσημη της εταιρίες TSE Consulting, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η "στρατηγική" που έχει ακολουθήσει στα Social Media η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ, έχει αποφέρει καρπούς. Η έρευνα αφορά την δραστηριότητα της ΔΟΕ και των 40 Ολυμπιακών Ομοσπονδιών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η FIBA βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τη ΔΟΕ και την FIFA στις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ από εκεί και πέρα, είναι η πιο "αγαπημένη" (like-d) Ομοσπονδία μεταξύ των 41 (40 + τη ΔΟΕ)  sτο Facebook: 2η, πίσω μόνο από τη ΔΟΕ, με αύξηση κατά 29% μέσα στο 2017 στα likes που "κέρδισε" η σελίδα της, όπου έχει συγκεντρώσει 4.513.721 ακόλουθους.

Παράλληλα, είναι η πιο δραστήρια Ομοσπονδία από κάθε άλλη με 9.39 posts καθημερινά στο Facebook και είναι 2η στη αποδοχή των περισσότερων interactions. Στο Instagram, FIBA είναι με διαφορά η πιο δραστήρια από τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες έχοντας 5.1 post καθημερινά, στο Twitter είναι η 4η Ομοσπονδία με τους περισσότερους followers (428.480), ενώ στο Youtube βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τα περισσότερα subscriptions, ποστάροντας συνολικά 11341 βίντεο.

Δείτε αναλυτικά:

FACEBOOK (most liked)

INSTAGRAM (most followed)

INSTAGRAM (posts per day)

TWITTER (most followed)

YOUTUBE (most subscriebed)

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ... ΣΑΡΩΝΕΙ

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες, είναι πως η φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα reactions από κάθε άλλη που πόσταραν οι 40 Ολυμπιακές Ομοσπονδίες συν τη ΔΟΕ, σχετίζεται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είναι η photo που θα δείτε στη συνέχεια κι απεικονίζει αστέρες του μπάσκετ από ολόκληρο τον κόσμο, την ημέρα που η FIBA έκανε τη συμφωνία με τη ΝΙΚΕ. Μεταξύ των οποίων κι ο Γιάννης:

Κι όχι μόνο αυτό. Η FIBA πρόσφερε φέτος στα social media και την δεύτερη πιο δημοφιλή φωτογραφία! Ήταν η live ψηφοφορία για τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη που επρόκειτο να συμμετάσχει στο Eurobasket του 2017. Η καταγραφή των interactions γινόταν live και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τα περισσότερα θετικά reactions με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο!

Photo Credits: AP/Morry Gash

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24