ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Dream Team, ο Κούκοτς και ο Σακίλ Ο'Νιλ στο HoF της FIBA!

Η Dream Team, ο Κούκοτς και ο Σακίλ Ο'Νιλ στο HoF της FIBA!

Η Dream Team θα ενταχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Hall of Fame της FIBA, μαζί με τους Κούκοτς, Σακίλ Ο'Νιλ και Ντούσαν Ιβκοβιτς μεταξύ άλλων!

Γεμάτη σούπερ σταρ από το ΝΒΑ είναι η φετινή "φουρνιά" του Hall of Fame της FIBA! Ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο Τόνι Κούκοτς, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και η κορυφαία ομάδα που έπαιξε ποτέ μπάσκετ, η Dream Team του 1992, ξεχωρίζουν από τη φετινή "φουρνιά" του Hall of Fame της FIBA, η οποία περιλαμβάνει ακόμα τον Μίκι Μπέρκοβιτς, τον Βάλντις Βάλτερς, τον Ράζιγια Μουγιάνοβιτς και μία από τις πιο συμπαθείς φιγούρες του παγκοσμίου μπάσκετ, τον Νεοζηλανδό Πέρο Κάμερον!

Τα οκτώ νέα μέλη επιλέχθηκαν από ένα σύνολο 150 και πλέον υποψήφιων και θα ενταχθούν στο Hall of Fame σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου στη Γενεύη. " Η φουρνιά του 2017 ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό μέγεθος της επιτυχίας που είχαν αυτές οι προσωπικότητες μέσα στα γήπεδα με τις χώρες τους" δήλωσε ο Οράσιο Μουρατόρε, πρόεδρος της FIBA.

" Ανυπομονούμε να τους βραβεύσουμε και να τους καλωσορίσουμε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη Dream Team 25 χρόνια μετά την παρουσία τους στην παγκόσμια σκηνή και τη συνδρομή της στην εξέλιξη του μπάσκετ σε όλον τον κόσμο".

Αναλυτικά οι οκτώ υποψήφιοι για την ένταξη στο HoF της FIBA:

ΟΜΑΔΕΣ

Dream Team (ΗΠΑ)

ΠΑΙΚΤΕΣ

Μίκι Μπέρκοβιτς (Ισραήλ)

Πέρο Κάμερον (Νέα Ζηλανδία)

Τόνι Κούκοτς (Κροατία)

Ράζιγια Μουγιάνοβιτς (Βοσνία)

Σακίλ Ο'Νιλ (ΗΠΑ)

Βάλντις Βάλτερς (Λετονία)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ντούσαν Ιβκοβιτς (Σερβία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ