ΜΠΑΣΚΕΤ

Η δεκάδα του Sport24.gr στο Fantasy του Stoiximan.gr για την Ευρωλίγκα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σου αρέσει ο ρόλος του προπονητή; Παρακολουθείς την Ευρωλίγκα; Τότε μπορείς να πάρεις μέρος στο Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr και να διεκδικήσεις χρηματικά έπαθλα ύψους 20.000 ευρώ*!

Είτε λατρεύεις την Ευρωλίγκα, είστε είσαι φανατικός οπαδός της Α1, το Stoiximan.gr είναι εδώ για να σου δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε δύο απολαυστικά Fantasy παιχνίδια με σημαντικά έπαθλα. Σήμερα, με τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας να πλησιάζει, θα σε βάλουμε για τα καλά στους ρυθμούς του Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr που αφορά την Ευρωλίγκα και έχει εγγυημένα χρηματικά έπαθλα 20.000 ευρώ*!

Με εικονικό budget 120 εκατομμυρίων, πρέπει να επιλέξεις δέκα παίκτες που θα σε οδηγήσουν στον απόλυτο στόχο, στην πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο. Χωρισμένοι ανά θέση, με την αξία τους να μεταβάλλεται ανάλογα με κάθε εμφάνιση που κάνουν, οι παίκτες των 18 ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση βρίσκονται στη διάθεσή σου για να επιλέξεις εσύ αυτούς που θεωρείς καλύτερους ή εστω χρησιμότερους.

Τι πρέπει να προσέξεις: Ανοίγοντας την σελίδα του Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr , διάβασε την κατηγορία με τις " πληροφορίες διαθεσιμότητας". Εκεί θα βρεις τα σηματάκια που στη συνέχεια θα αντιστοιχίσεις με τους παίκτες που σε ενδιαφέρουν. Θα δεις ποιος είναι επιβεβαιωμένος στην αρχική σύνθεση της ομάδας του, ποιος αναμένεται να αγωνιστεί, ποιος θεωρείται αμφίβολος ή αναπληρωματικός, ποιος είναι τραυματίας ή τιμωρημένος και ποιος δεν αναμένεται να παίξει. Ακολούθως, θα συνεχίσεις τον προγραμματισμό σου και την στελέχωση της δικής σου δεκάδας.

Με το εικονικό budget στα 120 εκατομμύρια, κάθε επιλογή σου μπορεί ουσιαστικά να κοστίζει μέσο όρο 12 μονάδες. Για παράδειγμα, ο Νικ Καλάθης κοστίζει αυτή τη στιγμή 16, τέσσερις πάνω από τον μέσο όρο, οπότε δίπλα του θα πρέπει να βάλεις έναν λιγότερο φθηνό αθλητή. Προσπάθησε να επιλέγεις παίκτες που αγωνίζονται αρκετά λεπτά, παίρνουν μπάλες και επιθέσεις, αποφασίζουν, εκτελούν, πασάρουν, κερδίζουν φάουλ και ταυτόχρονα είναι αποτελεσματικοί. Επίσης, προσπάθησε να βλέπεις το πρόγραμμα του παίκτη που επιλέγεις, αν έχει εύκολο ή δύσκολο ματς, αν έχει καλό ματσάρισμα, αν η αντίπαλη άμυνα διαθέτει αθλητές ικανούς να τον περιορίσουν, αν ο προπονητής του τον ξεκούρασε το Σαββατοκύριακο ώστε να τον έχει φρέσκο στην Ευρωλίγκα.

Το Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου (20:00), λίγο πριν από την έναρξη της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα δηλαδή, οπότε θα έχεις χρόνο να κάνεις τις επιλογές σου και να παρακολουθήσεις στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής την πορεία των εκλεκτών σου ώστε να τους στηρίξεις ή να τους αντικαταστήσεις.

Στη δική μου ομάδα, υπάρχουν πέντε παίκτες που είναι αναντικατάστατοι. Πάμε να τους δούμε:

* Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ του Ολυμπιακού δεν έχει πίσω του ένα καλό backup, οπότε θα μένει στο παρκέ πάνω από 30 λεπτά σε κάθε αγώνα αν δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με φάουλ. Θα τον δούμε να έχει double-double σε μέσους όρους, να κερδίζει αρκετά φάουλ, θα έχει καλά ποσοστά στο δίποντο και αν κάνει το ίδιο από τη γραμμή των βολών, θα έχει εύκολα 14 πόντους ανά αγώνα. Είναι ο κορυφαίος σέντερ στη διοργάνωση και πηγαίνει για μεγάλη χρονιά.

* Ο Ντέρικ Γουίλιαμς της Φενέρμπαχτσε παίζει μόνος του στη θέση του πάουερ φόργουορντ (γι' αυτό ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς λέγεται πως αναζητά παίκτη), ενώ στη θέση του σέντερ λείπουν ο Γιαν Βέσελι και ο Ζοφρέ Λοβέρν. Έπαιξε και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα συνεχίσει να τραβά πολύ κουπί και αν είναι προσεκτικός, θα έχει εκπληκτικά νούμερα καθώς ο προπονητής του τον πιστεύει και τον έχει μεγάλη ανάγκη.

* Ο Αλεξέι Σβεντ παραμένει το βαρύ πυροβολικό της Χίμκι και αυτός που αποφασίζει σχεδόν για κάθε επίθεση αυτής της ομάδας. Σουτάρει ανεξέλεγκτα αρκετά συχνά και αυτό πληγώνει αρκετά τη συνολική του αξιολόγηση, πασάρει όμως εξαιρετικά και με τους Μοσχοβίτες να στοχεύουν φέτος πολύ ψηλά, θα συνεχίζει να παίζει περισσότερο από κάθε άλλον. Δεν φαίνεται πιθανό να χάσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, μόνο με θαύμα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

* Ο Νικ Καλάθης είναι το Α και το Ω και του φετινού Παναθηναϊκού, έχει βέβαια περισσότερη βοήθεια σε σχέση με πέρυσι, αλλά είναι και σε τρομερή κατάσταση ερχόμενο από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Δεν γίνεται να μη βάλουμε στο ρόστερ μας τον παίκτη που θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων πασέρ της διοργάνωσης στο τέλος της χρονιάς, δεν γίνεται να μην έχουμε τον καλύτερο point guard της Ευρωλίγκας.

* Ο Σαβόν Σιλντς έκανε μια καλή χρονιά με τη Μπασκόνια, φέτος όμως θα εκτοξευθεί καθως θεωρείται όχι απλά βασικός, αλλά αναντικατάστατος στους Βάσκους. Στην πρεμιέρα με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας έκανε μεγάλο ματς με 19 πόντους και πέντε ριμπάουντ και κάπου εκεί πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει, για να διεκδικήσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της φετινής σεζόν. Είναι 25 ετών, έχει ύψος 2μ.01 και το ταλέντο για να πρωταγωνιστήσει.

Με δεδομένο ότι αυτή η πεντάδα κοστίζει 72 από τις 120 μονάδες, το υπόλοιπο των 48 απαιτεί να βρούμε τρία ή τέσσερα λαβράκια και έναν ή δύο παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή κάτω από την πραγματική τους αξία.

Υπάρχουν τέτοιοι, ο Ταρίκ Μπλακ (σέντερ) της Μακάμπι Τελ Αβίβ κοστίζει 10 μονάδες και μας μένουν ακόμη 38 για τέσσερις παίκτες. Ο Μελίχ Μαχμούτογλου (σούτινγκ γκαρντ) της Φενέρμπαχτσε θα είναι η μία, ο Τζέφρι Τέιλορ (σμολ φόργουορντ) της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η δεύτερη, ο Λούκας Βιλντόσα (πόιντ γκαρντ) της Μπασκόνια η τρίτη κι ο Λουίς Σκόλα (πάουερ φόργουορντ) της Αρμάνι Μιλάνο η τέταρτη και τελευταία.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ