ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών στην υπηρεσία του Αθλητισμού

Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών στην υπηρεσία του Αθλητισμού

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών με την συμπαράσταση της "EDEKA A.E Τεχνική Μελετητική" και του Δήμου Αμαρουσίου, αφού προχώρησε στην ανάπλαση των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Σπύρος Λούης"

Εν έτη 2017 είναι δύσκολο να βλέπει κάποιος να γίνονται μεγάλα έργα. Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών ωστόσο κατάφερε χάρη στην βοήθεια της "EDEKA A.E Τεχνική Μελετητική" και του Δήμου Αμαρουσίου να προχωρήσει σε μία σπουδαία κίνηση, καταφέρνοντας την ολική ανάπλαση των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Σπύρος Λούης".

Η "EDEKA A.E Τεχνική Μελετητική" ήταν ο μεγάλος χορηγός του συγκεκριμένου έργου. Ένα έργο που ολοκληρώθηκε χάρη στην αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα πλέον να πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο όμορφα αθλητικά έργα των τελευταίων χρόνων στα Βόρεια Προάστια.

Τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Σπύρος Λούης" ουσιαστικά ανακατασκευάστηκαν και πλέον είναι πραγματικά στολίδια και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον κόσμο.

Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών στην υπηρεσία του Αθλητισμού
Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών στην υπηρεσία του Αθλητισμού
Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών στην υπηρεσία του Αθλητισμού

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ολοκληρώθηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, η ολική ανάπλαση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Σπύρος Λούης", μέσα από την αγαστή συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού του Σωματείου EDEKA A.E. Τεχνική Μελετητική.

Τα ολοκαίνουργια υπερσύγχρονα ανοικτά γήπεδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Σπύρος Λούης" επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης την Πέμπτη 27 Απριλίου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Σπύρο Σταθούλη, Ρένα Χαλιώτη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νικόλαο Πέππα.

Παρόντες επίσης ήταν ο υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Δημήτρης Γκόφας, ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της EDEKA Α.Ε. Τεχνική Μελετητική, Στάθης Πονηράκος, η Αντιπρόεδρος της εταιρείας και της Ακαδημίας Όλγα Πονηράκου και ο Νομικός Σύμβουλος της εταιρείας και της Ακαδημίας Άρης Λυχναράς.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών ανάπλασης, υπογράμμισε:
" Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η εποικοδομητική συνεργασία της Διοίκησης και της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών με την ευγενική χορηγία της εταιρείας EDEKA A.E. συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του σημαντικού έργου ανάπλασης των ανοικτών γηπέδων του Γυμναστηρίου "Σπύρος Λούης". Στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό στην πόλης μας και ιδιαίτερα στους νέους μας. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς, που συνέβαλαν στην αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων".

Το έργο περιελάμβανε την εκ βάθρων επισκευή του δαπέδου των γηπέδων σε υπερσύγχρονα πρότυπα, όπου τοποθετήθηκε τάπητας τελευταίας τεχνολογίας από αλλεπάλληλες και διασταυρούμενες στρώσεις cuhion, ένα αντιολισθητικό και αντικραδασμικό υλικό για την ασφάλεια και προστασία της σωματικής υγείας των αθλουμένων, ενώ τοποθετήθηκαν και καινούργιες μπασκέτες άριστης ποιότητας. Η διαγράμμιση και γραμμογράφηση των γηπέδων έγινε με λευκές γραμμές, από χρώματα ανθεκτικά στη χρήση και την υπεριώδη ακτινοβολία (μαλακό PVC). Στο έργο συμπεριλήφθηκε, επίσης, η ανάπλαση και ο καλλωπισμός του χώρου πέριξ των ανοικτών γηπέδων (παγκάκια, κηπουρική, φρεάτια). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα λειτουργεί μόλις ένα ακόμη γήπεδο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές γεγονός που κάνει την υλοποίηση του εν λόγω έργου ακόμη σπουδαιότερη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ