ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέλος από την Μπάμπεργκ ο Ζήσης

Τέλος από την Μπάμπεργκ ο Ζήσης
EUROKINISSI

Έπειτα από τέσσερα χρόνια και ισάριθμους τίτλους η Μπάμπεργκ και ο Νίκος Ζήσης έλυσαν τη συνεργασία τους.

Η διαδρομή του Νίκου Ζήση στην Μπάμπεργκ έφτασε στο τέλος της. Ο Έλληνας γκαρντ και η ομάδα της Βαμβέργης αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν, βάζοντας τέλος σε μία συνεργασία που διήρκεσε τέσσερα χρόνια και "γέννησε" τέσσερις τίτλους στην Γερμανία .

" Η Μπάμπεργκ υπήρξε το σπίτι για μένα και την οικογένειά μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία εδώ πέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στον οργανισμό και ειδικά τους φιλάθλους που έκαναν το καθένα παιχνίδι μία ιδιαίτερη εμπειρία", δήλωσε ο Ζήσης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Ο 35χρονος γκαρντ πήγε στην Μπάμπεργκ το 2015, μετά το πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε, και έπαιξε σε 151 αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος και σε άλλους 98 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με τη φανέλα της Μπάμπεργκ ο Ζήσης κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2016, 2017) και δύο κύπελλα Γερμανίας (2017, 2019) την τελευταία τετραετία.

Την σεζόν που πέρασε, την 19η στην επαγγελματική καριέρα του, ο Νίκος Ζήσης είχε 7,1 πόντους, 4,2 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο γερμανικό πρωτάθλημα, σουτάροντας με 48,5% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 87% στις βολές.

Το tweet της γερμανικής ομάδας:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ