ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προσπαθεί να "γλιτώσει" από τους Bulls o Τσίπσερ

Chicago Bulls' Paul Zipser drives on Boston Celtics' Al Horford during the fourth quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Winslow Townson)
Chicago Bulls' Paul Zipser drives on Boston Celtics' Al Horford during the fourth quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Winslow Townson) AP

Ο Πολ Τσίπσερ δεν περνάει καλά στο Σικάγο και γι' αυτό προσπαθεί να αναγκάσει τους Bulls να τον αποδεσμεύσουν. Το επόμενο βήμα του; Πιθανότατα η επιστροφή στη Μπάγερν Μονάχου.

Στα 24 χρόνια του, ο Πολ Τσίπσερ κουράστηκε ήδη από τη θητεία του στους Bulls. Μετά από δύο σεζόν στο Σικάγο, ο Γερμανός περιφερειακός προσπαθεί να... ανακατέψει τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό που θα αναγκαστούν οι παράγοντες της ομάδας να τον αποδεσμεύσουν, καθώς το συμβόλαιό του για την περίοδο 2018/19 δεν είναι εγγυημένο. Ο Τσίπσερ μίλησε πρόσφατα με απαξιωτικά λόγια τόσο για τον προπονητή του, τον Fred Hoiberg, όσο και για τους παράγοντες των "Ταύρων" αφήνοντας να εννοηθεί πως θέλει να αποχωρήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οι Bulls έχουν το δικαίωμα να τον αφήσουν ελεύθερο, όμως θα πρέπει να το κάνουν το αργότερο έως τις 18 Ιουλίου. Αν η συγκεκριμένη ημερομηνία περάσει, τότε ο Τσίπσερ θα μείνει στο roster της ερχόμενης χρονιάς και θα εισπράξει το ποσό των 1.544.951 δολαρίων. Αν σκεφτεί κανείς πως στις δυο πρώτες σεζόν του στο ΝΒΑ ο Γερμανός πήρε 2.062.611 δολάρια (μεικτά), εύκολα καταλαβαίνει πως ενδεχόμενη αποδέσμευσή του θα τον ευχαριστήσει, ειδικά από τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει στην EuroLeague και θέλει να τον βάλει ξανά στο δυναμικό της.

Σε 98 αγώνες στο ΝΒΑ, ο Τσίπσερ μετρά 4.7 πόντους με 40.2% στα δίποντα, 33.5% στα τρίποντα και 75.8% στις βολές, μαζί με 2.6 ριμπάουντ ανά 17 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ