ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Ντένις Σρούντερ αγόρασε την ομάδα στην οποία τον προπόνησε ο Φλεβαράκης

Ο Ντένις Σρούντερ αγόρασε την ομάδα στην οποία τον προπόνησε ο Φλεβαράκης
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Μια σπουδαία επένδυση έκανε ο Ντένις Σρούντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, καθώς αγόρασε τη Μπραουνσβάιγκ, την ομάδα στην οποία έπαιξε από το 2010 έως το 2013 υπό τις οδηγίες και του Κώστα Φλεβαράκη.

Στα 26 του χρόνια, λίγους μήνες πριν από τα 27α γενέθλιά του, ο Ντένις Σρούντερ πλησιάζει την πιο παραγωγική ηλικία της καριέρας του και διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη στο ΝΒΑ. Ο Γερμανός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κάνει όμως και επιχειρηματικά βήματα εκτός παρκέ καθώς αποφάσισε να επενδύσει στη Μπραουνσβάιγκ, τη γερμανική ομάδα στην οποία έπαιξε από το 2010 έως το 2013.

Ο Σρούντερ αγόρασε τη συγκεκριμένη ομάδα που αγωνίζεται στη Bundesliga και ξεκινά μια δεύτερη καριέρα στα βήματα του Τόνι Πάρκερ που είναι το αφεντικό της Βιλερμπάν. Τη σεζόν 2019/20 ο νεαρός Γερμανός γκαρντ έχει 19 πόντους από 51% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο και 84% στις βολές, μαζί με 3.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 31 λεπτά συμμετοχής σε 63 αγώνες (μόλις μία φορά βασικός). Στη Μπραουνσβάιγκ ο Σρούντερ αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη τη σεζόν 2012/13, πριν γίνει draft από τους Ατλάντα Χοκς στο νούμερο 17.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ