ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάμπεργκ: Ξεκίνησε... εκκαθαρίσεις, αφήνοντας 4 παίκτες ελεύθερους

Μπάμπεργκ: Ξεκίνησε... εκκαθαρίσεις, αφήνοντας 4 παίκτες ελεύθερους
EUROKINISSI

Στη Μπάμπεργκ αποφάσισαν να πάρουν... σκούπα λόγω της αποτυχημένης σεζόν, ανακοινώνοντας ότι άφησαν ελεύθερους 4 παίκτες, με τα ονόματα των Ρούμπιτ και Χίκμαν να ξεχωρίζουν.

Η σεζον 2018/19 ήταν πλήρως αποτυχημένη για τη Μπάμπεργκ, αφού η ομάδα δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο, ενώ αποκλείστηκε στα προημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος από τη Ράστα Βέχτα . Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει ήδη η... εκκαθάριση του ρόστερ ενόψει της σεζόν 2019/20, με τους Γερμανούς να θέλουν να χτίσουν από την αρχή.

Όπως λοιπόν έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η γερμανική ομάδα, πάρθηκε η απόφαση να λυθούν τα συμβόλαια τον Όγκουστιν Ρούμπιτ, Αρνόλντας Κουλμποκα και Πάτρικ Χέκμαν, ενώ δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ρίκι Χίκμαν.

Η έκπληξη στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλη βέβαια από την λύση του συμβολαίου του Ρούμπιτ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια ήταν από τους πυλώνες της ομάδας, έχοντας μάλιστα φέτος 14.5 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ούτε αυτός ωστόσο γλίτωσε από την εκκαθάριση, με το όνομά του πάντως να συνδέεται ήδη με ομάδες της EuroLeague.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι οι Κουλμπόκα και Χέκμαν ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας από το 2015 - με τον πρώτο να έχει παραχωρηθεί σε αυτό το διάστημα δανεικός την περσινή σεζόν στη Κάπο Ντ' Ορλαντο - ενώ ο Χίκμαν βρισκόταν στην ομάδα την τελευταία διετία.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ