ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Άλμπα Βερολίνου δίνει 250.000 ευρώ για τον Έρικσον

EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Άλμπα Βερολίνου δεν διστάζει να δώσει 250.000 ευρώ στην Γκραν Κανάρια προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιο του Μάρκους Έρικσον και να κάνει πράξη την επιθυμία του Αΐτο Ρενέσες.

Η απουσία της Γκραν Κανάρια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον ισπανικό σύλλογο, δεδομένου ότι όλα τα "βαριά χαρτιά" της έχουν εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσουν. Μεταξύ αυτών κι ο Μάρκους Έρικσον, ο οποίος έχει καταστήσει σαφές εδώ και καιρό στον Φώτη Κατσικάρη πως δεν προτίθεται να συνεχίσει στα Κανάρια Νησιά.

Κάτι που έσπευσε να εκμεταλλευτεί η Άλμπα Βερολίνου , προκειμένου να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί σε Ισπανία και Γερμανία, οι δύο ομάδες θα δώσουν τα χέρια για τη μετακόμιση του 26χρονου φόργουορντ στην Bundesliga , αντί του ποσού των 250.000 ευρώ. Ο Αΐτο Ρενέσες εξήγησε στους ανθρώπους της ομάδας του πόσο απαραίτητος θα του είναι ο ύψους 2μ01 παίκτης, κι αυτοί έσπευσαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μάρκους Έρικσον είχε 10.4 πόντους (με 41.5% στα τρίποντα) και 1.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, ενώ στη Liga Endesa είχε 13 πόντους (με 45% στα τρίποντα) και 2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ