ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Στον "αέρα" έξι ομάδες της Bundesliga

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΛΟΥΝΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - LUDWIGSBURG / ΜΠΑΛΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΛΟΥΝΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - LUDWIGSBURG / ΜΠΑΛΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Έξι ομάδες της Bundesliga κατέθεσαν αίτημα προκειμένου να υπολογίζονται για τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία, λόγω της άγνοιας που υπάρχει για τις οικονομικές επιπτώσεις από τη διακοπή λόγω του κορονοϊού.

Η διακοπή που έχει αποφασιστεί στην Bundesliga και η άγνοια σχετικά με το πότε (αν) και πώς θα υπάρξει επιστροφή στην δράση έχει δημιουργήσει, όπως είναι φυσιολογικό, τεράστια προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Κι αν η Μπάγερν Μονάχου επιχειρεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με μια μικρή περικοπή στα συμβόλαια των παικτών, στη βάση του το γερμανικό πρωτάθλημα έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να διαχειριστεί.

Το κορυφαίο όλων, η απόφαση πέντε ομάδων να καταθέσουν αίτημα προκειμένου να συμπεριλαμβάνονται υπόψιν για τη δεύτερη κατηγορία, ενώ μία ακόμη κατέθεσε αίτημα τόσο για τη δεύτερη όσο και για την τρίτη κατηγορία. Δίχως να έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως η αβεβαιότητα που υπάρχει σε οικονομικό επίπεδο υποχρεώνει άπαντες να ετοιμάζουν το plan b, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται οικειοθελή υποβιβασμό.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ