ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Basketball Bundesliga: Η Ουλμ δείχνει ικανή για το... αδύνατο

EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ουλμ υπέταξε (και) την Όλντενμπουργκ, έκανε το 2/2 στην τελική φάση της Basketball Bundesliga και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, κάτι που προ κορονοϊού έμοιαζε αδύνατο.

Πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, η Ουλμ βρισκόταν στη μεσαία ταχύτητα της Basketball Bundesliga, προσπαθώντας να κερδίσει μια θέση στα playoffs. Πλέον όμως είναι σε θέση να παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου, δεδομένου ότι έχει κάνει το 2/2 στην τελική φάση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς επιβλήθηκε της Όλντενμπουργκ με εντυπωσιακό τρόπο (85-66) και είναι στην κορυφή του α' ομίλου, ως η μοναδική ομάδα με το απόλυτο μέχρι στιγμής. Ο Τάιλερ Χάρβεϊ (15 πόντοι) και ο Άρτσι Γκούντγουιν (14 πόντοι) ήταν αυτοί που ηγήθηκαν για τους νικητές, οι οποίοι είχαν ελαφρώς καλύτερα ποσοστά σε δίποντα, τρίποντα και βολές.

Από την άλλη, ο Νέιθαν Μπουθ (19 πόντοι) και ο Ρασίντ Μαχάλμπασιτς (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, δεν ήταν όμως αρκετοί για την ομάδα του Μλάντεν Ντρίγεντσιτς.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ