ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στον Άλιμο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Δήμος Αλίμου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του 3ου Καρναβάλιμου θα διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα των γεννημένων του 2006 παικτών του Ολυμπιακού με επίλεκτους από τις ομάδες της Αττικής.

Ο Δήμος Αλίμου αποφάσισε να δείξει το άλλο του πρόσωπο. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής λοιπόν ανακοίνωσε ότι στις 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου.

Αντίπαλοι στο παιχνίδι θα τεθούν η ομάδα των γεννημένων το 2006 του Ολυμπιακού και μία επίλεκτη ομάδα αποτελούμενη από παίκτες από ομάδες της Αττικής ίδιας ηλικίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Δήμος Αλίμου στα πλαίσια του 3ου Καρναβάλιμου, μια από τις πιο ποιοτικές και δημοφιλείς αποκριάτικες διοργανώσεις, μας προσκαλεί όλους μικρούς και μεγάλους στον φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ το Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου και ώρα 18:00 με το 1ο Mini All Star Game!

Ο αγώνας αυτός θα συγκεντρώσει παιδιά που ξεχωρίζουν από πολλά και διαφορετικά μπασκετικά «φυτώρια», κάτι που δεν συνηθίζεται να βλέπουμε σε τόσο μικρές ηλικίες και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σκοπός του αγώνα είναι πάνω απ όλα η διασκέδαση των παιδιών μέσα από το παιχνίδι και να νιώσουν μέσα από την φαντασία τους την αίγλη που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός υψηλού επιπέδου σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Παράλληλα, ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα ενισχυθεί το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αλίμου, το οποίο βοηθάει και πάλι παιδιά να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις.

Οι ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλες είναι η ομάδα 2006 του Ολυμπιακού, με τον Χαράλαμπο Σκουζή στον πάγκο και η ομάδα “All Star” με επίλεκτους παίκτες από ομάδες της Αττικής, ηλικίας 2006, με προπονήτρια την Κατερίνα Δελή!

Στο πλαίσιο του αγώνα θα βραβευτούν σημαντικές προσωπικότητες, ενώ θα υπάρξουν και πολλά happenings και εκπλήξεις που θα κάνουν αυτή τη μέρα αξέχαστη!

Συμμετέχουν οι ομάδες: Ολυμπιακός, ΠΑΟ, Πανιώνιος, Περιστέρι, Μίλωνας, Ίκαρος Καλλιθέας, Αμύντας, Παγκράτι, Δραπετσώνα, Κρόνος, Eurohoops Academy, Α.Λ.Φ. Αλίμου, Δίας Τραχώνων, South Basketball Academy, Πέρα, Ταταύλα.

Την παρουσίαση πρόκειται να κάνει ο Γιάννης Δαφνής, ενώ το δικό τους ρυθμό θα δώσουν οι Μαζορέτες, δηλαδή τα κορίτσια της Ντέπυς Τζελέπη, από τον Θουκυδίδειο Γ.Σ. (Διεύθυνση γηπέδου: Ελ. Βενιζέλου 33, Άλιμος)!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ