EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τόμας: "Να σκεφτόμαστε ότι πηγαίνουμε σε... πόλεμο"

WOMEN EUROLEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
WOMEN EUROLEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο μέρες πριν από την κρίσιμη ευρωπαϊκή μάχη με τη Μονπελιέ (2/10, 21:00) για τα προκριματικά της EuroLeague Women, η Τζέσικα Τόμας έδωσε το σύνθημα για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το -3 της ήττας στο πρώτο παιχνίδι με τη Μονπελιέ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων της EuroLeague Women. Οι ερυθρόλευκες δεν τα κατάφεραν στη Χαλκίδα πριν από πέντε μέρες, σε δύο βράδια όμως θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση.

Λίγο πριν την κρίσιμη ευρωπαϊκή μονομαχία του Ολυμπιακού, η Τζέσικα Τόμας μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για αυτά που έγιναν, αλλά κι εκείνα που περιμένει να συμβούν στη Γαλλία.

"Τι μπορώ να κριτικάρω από αυτό το παιχνίδι; Σίγουρα έχω πάρα πολλά να πω. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο είναι τα λάθη που κάναμε. Ήταν πολλά για ένα τόσο σημαντικό ματς και θεωρώ ότι ήταν ένα από τα στοιχεία που μας κόστισε», υποστήριξε η Τόμας" ανέφερε αρχικά πριν σταθεί στο παιχνίδι που έπεται, επί γαλλικού εδάφους πλέον:

"Το παιχνίδι στην Γαλλία είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα είναι ουσιαστικά μία τεράστια πρόκληση για μας. Και οι δύο ομάδες γνωρίζονται από το προηγούμενο ματς και είναι δεδομένο ότι το σκάουτινγκ έχει κάνει φοβερή δουλειά. Για μένα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην ενέργεια και στον τρόπο που θα ακολουθηθούν οι οδηγίες των προπονητών από τις δύο ομάδες. Όσο πιο τέλεια θα συμβεί αυτό, τόσο θα εξαλειφθούν τα λάθη, που σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν διπλά και τριπλά".

Τι θα πρέπει να κάνει όμως ο Ολυμπιακός για να φύγει θριαμβευτής από την Γαλλία; Η γκαρντ του Ολυμπιακού απάντησε πως "προσωπικά εγώ ετοιμάζομαι πάντα με τον ίδιο τρόπο στα παιχνίδια. Για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας, εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πηγαίνουμε σε… πόλεμο. Γνωρίζουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι οι φίλοι της BLMA είναι ένθερμοι και το γήπεδο θορυβώδες. Από την άλλη δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας και πιστεύω πως η δυσκολία είναι κάτι που δεν θα μας απασχολήσει. Ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε είναι ο ίδιος ο εαυτός μας", πριν ολοκληρώσει τι με τις εξής ατάκες:

"Aπό την πλευρά μας πρέπει να… σκάψουμε περισσότερο πιο βαθιά στις σκέψεις μας και να πάρουμε ακόμα πιο σοφές επιλογές στο παρκέ από ότι στην πρώτη αναμέτρηση. Σίγουρα είχαμε πολύ καλές στιγμές στην Χαλκίδα, όμως αδιαμφισβήτητα εμείς πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα και να παρουσιαστούμε δυνατότερες σε αυτό το ματς. Και κάτι ακόμα. Αν πιστέψουμε ότι πρέπει να σταματήσουμε μόνο την Μαβούνγκα, τότε θα έρθουμε αντιμέτωπες με άσχημες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός οφείλει να σταματήσει όλη την BLMA για να μπορέσει να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους της EuroLeague".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ