EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παντελάκης: "Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε τη δεύτερη νίκη μας"

Παντελάκης: "Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε τη δεύτερη νίκη μας"

Ο Ολυμπιακός έφτασε το απόγευμα στην Ρίγα, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (6/2, 20:00) την ΤΤΤ για την 12η αγωνιστική της EuroLeague γυναικών.

Ο στόχος της πρόκρισης στους "8" του EuroCup γυναικών δεν επιτεύχθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την Χατάι την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη δεν έχει κίνητρο πια στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου στην EuroLeague .

Όπως τόνισε και ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" μετά την άφιξη της αποστολής στην Ρίγα για τον αυριανό αγώνα με την ΤΤΤ (6/2, 20:00), η δεύτερη νίκη στην διοργάνωση αποτελεί από μόνη της μεγάλο κίνητρο για την ομάδα του Πειραιά. " Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και αυτήν την αναμέτρηση. Είμαστε Ολυμπιακός και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε πολύ την δεύτερη μας νίκη στην διοργάνωση", τονίζει ο Παντελάκης.

" Η TTT Ρίγα είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη. Από την μεριά μας αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ως μια ακόμα πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ένα ακόμα ματς Ευρωλίγκας που θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο παρκέ", συνέχισε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων".

Για τον αυριανό αγώνα μίλησε ακόμα και η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, η οποία δήλωσε: " Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για την Ευρωλίγκα μακριά από την Ελλάδα και θα παλέψουμε για να φέρουμε την δεύτερη μας νίκη στην διοργάνωση. Γνωρίζουμε ότι η TTT Ρίγα διαθέτει ένα πολύ σκληρό σύνολο, ειδικά στην έδρα της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από την Λετονία".

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ, οι οποίες συνεχίζουν το πρόγραμμα τους στην Αθήνα.Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Λετονία έχοντας στην δωδεκάδα του τις:Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ