ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Τίκβιτς, η οποία έκανε προπονήσεις με ομάδα ανδρών!

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Τίκβιτς, η οποία έκανε προπονήσεις με ομάδα ανδρών!
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιβάνα Τίκβιτς, η οποία τον τελευταίο καιρό έκανε προπονήσεις με ομάδα ανδρών για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση!

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την Καρολό (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την EuroLeague Γυναικών, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιβάνα Τίκβιτς (24 χρονών, 1.94 μέτρα, σέντερ), επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών .

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια, πέρα από την συνεχή προσπάθεια που γίνεται για να βελτιώνεται η ομάδα, είναι η αποκάλυψη της σέντερ από την Κροατία ότι τον τελευταίο καιρό συμμετείχε σε προπονήσεις ανδρικής ομάδας για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση! Η Τίκβιτς δεν θα αγωνιστεί σήμερα (12/12) κόντρα στην Καρολο, ωστόσο έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέο μεταγραφικού αποκτήματος των "ερυθρόλευκων" στο σάιτ της ομάδας: " Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα χρειαστώ τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ αλλά έχω μάθει πολλά για τη νέα μου ομάδα. Από ότι μου είπε η Μίρνα, οι συμπαίκτριές μου είναι εξαίσιοι χαρακτήρες και τα πάντα στον Ολυμπιακό λειτουργούν στην εντέλεια. Εχω παρακολουθήσει και τα παιχνίδια της νέας μου ομάδας το τελευταίο διάστημα στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα με τον Ολυμπιακό και ξέρεις ότι θα παλέψει κάθε παιχνίδι. Και ας έχει χάσει αυτά τα πρώτα ματς στην Ευρωλίγκα, είναι πάντα ανταγωνιστικός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Περιμένω πως και πώς να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα.

Έπαιζα στην λίγκα της Κροατίας και για να γίνω ακόμα πιο ανταγωνιστική, έκανα προπονήσεις με την αντρική ομάδα. Προετοιμαζόμουν τόσο καιρό για κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα μου και να πραγματοποιήσω τις καλύτερες εμφανίσεις μου τώρα. Νιώθω τιμή που θα φοράω αυτήν την φανέλα.

Αρχικά να πω ότι όταν παίζω, δεν προσέχω καθόλου τι γίνεται τριγύρω μου στις εξέδρες. Αλλά όπως και να έχω, είναι τέλειο να έχεις την υποστήριξη τέτοιων οπαδών όπως της καινούριας μου ομάδας. Σου δίνουν επιπλέον κίνητρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ