ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ την Τρίτη με την Αβενίδα

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ την Τρίτη με την Αβενίδα

Άλλαξε έδρα το Ολυμπιακός - Αβενίδα για την 7η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών ενώ η Ιβάνα Τίκβιτς υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Με ανακοίνωσή της, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι το παιχνίδι της με την Αβενίδα για την 7η αγωνιστική της EuroLeague γυναικών (18/12, 18:00) θα διεξαχθεί και πάλι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μάλιστα το ματς θα γίνει Τρίτη και όχι Τετάρτη όπως τις προηγούμενες φορές, διότι η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού έχει υποχρεώσεις στην EuroLeague την Πέμπτη (20/12) και το ΣΕΦ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο λόγο την παραμονή και ανήμερα του αγώνα.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, Ιβάνα Τίκβιτς, επισκέφθηκε την Κλινική Παλαιού Φαληρού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση της διεθνούς -με τα χρώματα της Εθνικής Κροατίας- παίκτριας ώστε να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ