EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Στην Χαλκίδα κόντρα στην ισχυρή Σοπρόν

WOMEN EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΙΓΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
WOMEN EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΙΓΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο "Τ. Καμπούρης" στην Χαλκίδα την φιναλίστ της περσινής EuroLeague Γυναικων, Σοπρόν (18:00), ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση. Στην 14η θέση των Power Rankings της FIBA ανέβηκαν οι "ερυθρόλευκες".

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο σήμερα (16/1), καθώς υποδέχεται στο "Τ.Καμπούρης" στην Χαλκίδα την Σόπρον για την 9η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών .

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη της στην διοργάνωση, έχοντας σήμερα για ακόμα μία φορά δύσκολο έργο, αφού αντιμετωπίζει την φιναλίστ της περσινής EuroLeague.

Ο Γιώργος Παντελάκης θα εχει στην διάθεσή του τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Λικέντρα Τζόνσον, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Ιβάνα Τίκβιτς, αλλά όχι τις Χριστίνα Λίτση και Ρίτα Ρασίντ που δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Χαλκίδα.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (8 ΑΓΩΝΕΣ)

1. Ντιναμό Κουρσκς 16 (8-0)

2. Φενέρμπαχτσε 13 (5-3)

3. Σοπρόν 13 (5-3)

4. Αβενίδα 12 (4-4)

5. Ρίγα 12 (4-4)

6. Καρόλο 11 (3-5)

7. Χατάι 11 (3-5)

8. Ολυμπιακός 8 (0-8)

ΣΤΗΝ 14Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ POWER RANKINGS ΤΗΣ FIBA

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Σοπρόν, η FIBA έκανε γνωστά τα Power Rankings της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην 14η και να έχει δύο ομάδες πίσω του, τις Φαμίλια Σκίο και Κάστορς Μπράινε, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κάποια νίκη στην διοργάνωση, σε μία αναγνώριση του γεγονότος ότι οι "ερυθρόλευκες" είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές σε έναν δύσκολο όμιλο.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ