EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Κόντρα στην Αβενίδα δίνει φινάλε στην EuroLeague Γυναικών

Ολυμπιακός: Κόντρα στην Αβενίδα δίνει φινάλε στην EuroLeague Γυναικών

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αβενίδα (21:30) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague Γυναικών, όντας έτοιμος να βάλει τον δικό του επίλογο στην διοργάνωση.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην EuroLeague Γυναικών φτάνει σήμερα (20/2) στο τέλος του. Οι "ερυθρόλευκες" αντιμετωπίζουν στην Σαλαμάνκα την Αβενίδα (21:30) για την 14η (τελευταία) αγωνιστική της φάσης των ομίλων, θέλοντας να κλείσουν με θετική νότα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Έχοντας ρεκόρ 2-11 έπειτα από 13 αγωνιστικές, ένα ρεκόρ που αδικεί την ομάδα με βάση την εικόνα της στην διοργάνωση, ο Ολυμπιακός θέλει αρχικά να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στην Ισπανική ομάδα και να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν έχει στην διάθεσή του τις Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ, οι οποίες έμειναν στην Ελλάδα εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, με την αποστολή της ομάδας να αποτελείται από τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ