ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ευρωπαϊκό ντεμπούτο Σταμολάμπρου στην Τουρκία

Ολυμπιακός: Ευρωπαϊκό ντεμπούτο Σταμολάμπρου στην Τουρκία
OLYMPIACOSSFP.GR

Η αποστολή της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού έφτασε στην Τουρκία και απέναντι στην Χατάι (29/11, 17:00) της Κατερίνας Χατζηδάκη ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του σε αγώνα της EuroLeague την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11) έφτασε στη Αντιόχεια μέσω Κωνσταντινούπολης, όπου την Πέμπτη (29/11, 17:00) θα αντιμετωπίσει την Χατάι της Κατερίνας Χατζηδάκη για την 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο έξτρα πρόβλημα, καθώς η Μαρία Αυτζή θα είναι στην διάθεσή του και η Ρίτα Ρασίντ είναι η μοναδική παίκτρια που θα πάρει απουσία από την αναμέτρηση με την Χατάι. Επίσης, σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια στην EuroLeague θα έχει ακόμα μία λύση, καθώς δικαίωμα συμμετοχής πλέον έχει και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η 23χρονη γκαρντ απέναντι στον ΠΑΟΚ και μετά την δικαίωση της ομάδας της από το ΑΣΕΑΔ πραγματοποίησε το ερυθρόλευκο ντεμπούτο της, ενώ στο ματς με την Χατάι - της οποίας το "τιμόνι" είναι σε ελληνικά χέρια - θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην EuroLeague Γυναικών.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του πως "επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Μπορεί να έχουμε τρεις ήττες στην διοργάνωση όμως έχουμε αποδείξει ότι κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι στην τύχη του. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στην Χατάι την Πέμπτη. Έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις μέρες, έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε τα πάντα για την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πολύ στις ικανότητες των αθλητριών μας και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί".

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη από την πλευρά της πρόσθεσε: "Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες που επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα και δίνουμε μια ακόμα αναμέτρηση στην διοργάνωση. Η Χατάι είναι μια δύσκολη ομάδα με καταξιωμένες αθλήτριες. Από την πλευρά μας πάντως θέλουμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στον όμιλο και μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Θα παίξουμε με πάθος από το ξεκίνημα και με πίστη στο πλάνο μας και οσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, θα παλέψουμε για τη νίκη".

Οι Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Χατάι, η οποία θα θα μεταδοθεί μέσω LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

Photo credits: olympiacossfp.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ