EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το φινάλε του ταξιδιού του στην EuroLeague Γυναικών

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το φινάλε του ταξιδιού του στην EuroLeague Γυναικών

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο της παιχνίδι στην EuroLeague απέναντι στην Αβενίδα (20/2, 21:30) στη Σαλαμάνκα.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό του ταξίδι για την τρέχουσα σεζόν στη Σαλαμάνκα, όπου θα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague θα αντιμετωπίσει την Αβενίδα (20/2, 21:30).

Η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας για το ματς με την ισπανική ομάδα ολοκληρώθηκε την Τρίτη (19/2), όταν και οι ερυθρόλευκες προπονήθηκαν στην έδρας της Αβενίδα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν έχει στην διάθεσή του τις Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ, οι οποίες έμειναν στην Ελλάδα εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο προπονητές του Ολυμπιακού μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδα του, δήλωσε: "Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο αυτήν την όμορφη περιπέτεια. Μάθαμε πολλά πράγματα σε αυτές τις 13 αγωνιστικές που έχουμε ήδη παίξει και θέλουμε στο 14ο παιχνίδι να είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα από την οποία χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην Ελλάδα. Δεν είναι ότι θέλουμε εκδίκηση, όμως σίγουρα είναι στο μυαλό μας να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή μας διαδρομή στην Ευρωλίγκα. Η Αβενίδα είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία θα συνεχίσει στο Eurocup και από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστηθούμε τον τελευταίο μας αγώνα στην διοργάνωση".

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το φινάλε του ταξιδιού του στην EuroLeague Γυναικών

Η Εβίνα Σταμάτη από την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού πρόσθεσε : "Ήταν ένα ξεχωριστό ταξίδι για μας και θέλουμε να το τελειώσουμε με νίκη. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς και με μια ομάδα που μας... πλήγωσε στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ. Θέλουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας απέναντι στην Αβενίδα. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και έχουμε ως στόχο το τρίτο θετικό μας αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα για το τέλος στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι".

Photo credits: Οlympiacossfp.gr

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ