ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Καρολό για την EuroLeague Γυναικών

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Καρολό για την EuroLeague Γυναικών
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Καρολό (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών, ξέροντας ότι θα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα. Φινάλε για τη Νίκη Λευκάδας στην Πολωνία

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο σήμερα (12/12), καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρολό για την 6η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου της με ρεκόρ 2-3 και είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο οι "ερυθρόλευκες" θα προσπαθήσουν για ακόμα ένα παιχνίδι να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται, προκειμένου να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω LIVE Streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube.

Περίπου 30 λεπτά πριν από το πρώτο τζάμπολ στον αγώνα του Ολυμπιακού, η Νίκη Λευκάδας θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία την Ένεργκα Τορούν (19:30) για την 6η αγωνιστική του EuroCup γυναικών. Με αυτό το παιχνίδι η ομάδα της Λευκάδας θα ολοκληρώσει τις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού με ρεκόρ 0-5 δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Θα γράψει έτσι τον επίλογο σε ένα ιστορικό επίτευγμα, αφού αυτή ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ