ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ανέβηκε τρεις θέσεις στα power rankings

Ολυμπιακός: Ανέβηκε τρεις θέσεις στα power rankings
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει 0-3 στην EuroLeague γυναικών, ωστόσο έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και ανέβηκε τρεις θέσεις στα power rankings.

Μερικές φορές το ρεκόρ δεν αντιπροσωπεύει και την εικόνα που παρουσιάζει μία ομάδα. Αυτό ισχύει σίγουρα στην περίπτωση του Ολυμπιακού, ο οποίος ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη (σε τρεις αγώνες) στην EuroLeague γυναικών , ωστόσο έχει παλέψει μέχρι τέλους απέναντι σε ομάδες του βεληνεκούς της Ντιναμό Κουρσκ και της Φενέρμπαχτσε, δείχνοντας ότι αν και πρωτάρης στην διοργάνωση, είναι ανταγωνιστικός.

Αυτό είδε η EuroLeague και τον αντάμειψε με άλμα τριών θέσεων στα power rankings της σεζόν (το μεγαλύτερο μαζί με αυτό της ισπανικής Αβενίδα από την 7η θέση στην 4η), ανεβάζοντας δηλαδή την ομάδα του Πειραιά από την τελευταία θέση στην 13η.

" Ναι, ξέρουμε, ηττήθηκαν και οι νεοφερμένοι έχουν 0-3. Πώς είναι δυνατόν να τους ανεβάζουμε τρεις θέσεις από την τελευταία; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή σχεδόν διέπραξαν μία επική έκπληξη κόντρα στην Ντιναμό Κουρσκ. Μας διασκεδάζουν επίσης και αυτό είναι που λατρεύουμε να βλέπουμε! Έπαιξαν επίσης καλά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, τα κομμάτια φαίνεται ότι βρίσκονται στη θέση τους και θα μπορούσαν να είναι έτοιμη για ένα ιστορικό βήμα και την πρώτη νίκη. Το παιχνίδι με την Χατάι θα είναι δύσκολο, αλλά η αυτοπεποίθηση της τουρκικής ομάδα ίσως έχει κλωνιστεί μετά τις διαδοχικές ήττες. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μαρκάρει την Κόρτνι Πάρις;", αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Όσο για την κορυφή. Εκεί βρίσκεται σταθερά η Εκατερίνενμπουργκ, με τις Ντιναμό Κουρσκ και USK Πράγας να έπονται. Όσο για το... υπόγειο των power rankings; Εκεί βρίσκονται πλέον (κάτω από τον Ολυμπιακό), οι Κάστορς Μπρέιν, Ναντέζντα και Σκίο.

Αναλυτικά τα power rankings:

1. Εκατερίνενμπουργκ

2. Ντιναμό Κουρσκ

3. USK Πράγας

4. Αβενίδα

5. Μπουρζ

6. Σόπρον

7. Καρόλο

8. ESBVA-LM

9. Φενέρμπαχτσε

10. Χατάι

11. Πολκοβίτσε

12. ΤΤΤ Ρίγας

13. Ολυμπιακός

14. Κάστορς Μπρέιν

15. Ναντέζντα

16. Σκίο

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ